huzdebos Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 siemka Mam taka fajna zagwozdke :D 31 marca konczy mi sie umowa o prace (zawarta na 3 miechy) a zwolnienie lekarskie mam do 20 kwietnia. czy Umowa konczy sie bezwglednie 31 marca, Czy moze bede mial zaplacone przez pracodawce za zwolnienie do 20 kwietnia? a moze umowa ulega przedluzeniu do 20 kwietnia? kurcze net juz przesiałem i nic nie znalzlem na ten temat. pzdrw
illy Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 zapytaj lepiej na jakims forum o pracy, badz na portalach informacyjnych w forach, szybciej dostaniesz opwiedz
VIZjoner Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 True True . Tutaj tylko znajdziesz odpowiedzi na pytania techniczne :) A to jest pytanie z serii , jak moge oskubać pracodawce :)
Bubu Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Z tego co wiem to nie moze cie zwolnic dopuki nie wrocisz do pracy czyli umowa przedluza sie w twoim przypadku do 20 kwietnia :]
zioło Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 umowa konczy sie 31 marca ale zus wyplaca za zwolnienie do 20 kwietnia (albo pracodawca nie pamietam dokladnie)
Rekomendowane odpowiedzi