huzdebos Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 siemka Mam taka fajna zagwozdke :D 31 marca konczy mi sie umowa o prace (zawarta na 3 miechy) a zwolnienie lekarskie mam do 20 kwietnia. czy Umowa konczy sie bezwglednie 31 marca, Czy moze bede mial zaplacone przez pracodawce za zwolnienie do 20 kwietnia? a moze umowa ulega przedluzeniu do 20 kwietnia? kurcze net juz przesiałem i nic nie znalzlem na ten temat. pzdrw Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 zapytaj lepiej na jakims forum o pracy, badz na portalach informacyjnych w forach, szybciej dostaniesz opwiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIZjoner Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 True True . Tutaj tylko znajdziesz odpowiedzi na pytania techniczne :) A to jest pytanie z serii , jak moge oskubać pracodawce :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Z tego co wiem to nie moze cie zwolnic dopuki nie wrocisz do pracy czyli umowa przedluza sie w twoim przypadku do 20 kwietnia :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioło Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 umowa konczy sie 31 marca ale zus wyplaca za zwolnienie do 20 kwietnia (albo pracodawca nie pamietam dokladnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts