Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 45
  • Wy艣wietle艅 5,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cze艣膰,

dla mnie najmocniejsz膮 stron膮 tych prac jest kolorystyka, bo w zasadzie i sam motyw chmur jest ju偶 prze膰wiczony, a i kadry nie powalaj膮 mnie na kolana. Szczeg贸lnie te poprzekrzywiane, wiadomo, wi臋cej nieba da艂o si臋 tak uj膮膰, ale w zasadzie nie dzia艂a mi owo przekrzywienie na wyobra藕ni臋. Ca艂o艣ciowo jednak odnosz臋 pozytywne wra偶enie. :)

p.s.

co si臋 sta艂o z Twoim poprzednim tematem, W.I.K.I.?

p.s.2

Kropa, mo偶e te偶 ju偶 co艣 wrzucisz? :)

Napisano
  • Autor

To kolejne zdjecia z serii Zach贸d s艂o艅ca.

Ps ,,colgatte'' co do wcze艣niejszego k膮cika to wysz艂o ma艂e nieporozumienie i m贸j porywczy charakter :D niepotrzebnie si臋 odezwa艂... poprostu dzia艂anie pod wp艂ywem chwili.

Napisano

p.s.2

Kropa, mo偶e te偶 ju偶 co艣 wrzucisz? :)

Heh, ale ja si臋 wstydz臋 bo wy napiszecie 偶e moje fotki s膮 do d.... :p

Jutro mo偶e wybior臋 si臋 w ciekawszy plener to co艣 wrzuc臋 :)

Dzi臋ki ,, kropa'' za uznanie :D

Ty si臋 ich WIKI nie s艂uchaj bo oni si臋 nie znaj膮, heh :p 偶artuj臋 oczywi艣cie :D

Jak dla mnie fotki s膮 bardzo fajne a kolorystyka bardzo fajnie 偶ywa co tworzy fajny efekt wg. mnie, ot co ;)

Napisano

Masz 艂adne zdj臋cia pod wzgl臋dem kolorystyki, ale niestety tematyka i kadry s膮 nudne.

Napisano
  • Autor

Siepacz puki jeszcze mog臋 to ciesz臋 si臋 tym co mnie otacza i kolorami bo nie wiem jak d艂ugo to jeszcze potrwa :( ...

Napisano

Pozwoli艂am sobie zajrze膰 na Twoj膮 stronk臋 WIKI i musze przyzna膰, ze masz tam sporo 艣licznych zdj臋膰. A jestem ciekawa jaki masz aparat-pewnie jak wi臋kszos膰 os贸b tutaj lustrzank臋?

Napisano
Masz 艂adne zdj臋cia pod wzgl臋dem kolorystyki, ale niestety tematyka i kadry s膮 nudne.

Kadry kadrami, mo偶e nie b臋d臋 si臋 wypowiada艂a bo pewnie gorzej sie znam ni偶 Ty, ale tematyka jest taka jak膮 lubi wi臋kszo艣膰 kobiet. Ka偶dy fotografuje to, co chce a ja podzielam gusta kole偶anki WIKI, bo sama lubi臋 przyrod臋 fotografowa膰 (tylko ze mi to o wiele gorzej wychodzi;) )

Napisano
  • Autor

kropa dzieki 艣liczne za uznanie :) masz racje b臋de fotografowa膰 to co lubi臋, Wiesz ja dobiero ucz臋 si臋 fotografowa膰 :) mam Canona cyfrowke :) nic ciekawego.

Napisano
kropa dzieki 艣liczne za uznanie :) masz racje b臋de fotografowa膰 to co lubi臋, Wiesz ja dobiero ucz臋 si臋 fotografowa膰 :) mam Canona cyfrowke :) nic ciekawego.

Oj mylisz si臋. Nic ciekawego to ja mam bo mam tylko Canona A630, ale kupujac go nie s膮dzi艂am,偶e fotografia mnie tak zainteresuje. Moze kiedy艣 dorobi臋 si臋 czego艣 lepszego :) a p贸藕niej wrzuc臋 jak膮艣 swoj膮 fotk臋.

Napisano

Witam :) widz臋 偶e w jakis spos贸b Ci臋 zach臋ci艂em do dalszego dzia艂ania w tym kierunku.. (nowy w膮tek)..

z poprzednim dobrze nie wysz艂o.. heh.. ale widz臋 偶臋 masz ch臋ci i zapa艂 do tego co robisz..

Fajnie.. Ciesz臋 si臋 z Twojego come back'u :)

bo m贸j aparacik to lezy juz w lombardzie.. :(

CO do zdj臋膰 jakie tu zamie艣ci艂a艣.. mi艂o by by艂o jak by艣 wrzuci艂a w wi臋kszej rozdzia艂ce.. ale nie za du偶ej :) je艣li Ci臋 to zainteresuje.. znalaz艂em niedawno jaki艣 e-book o fotografii wi臋c jak by Ci臋 zainteresowa艂 to mog臋 go podrzuci膰.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

rudylewku tak wr贸ci艂am ze zdwojon膮 si艂膮 ;) wi臋c teraz prosze o konkretne wskaz贸wki co do techniki wykonywania fotek. Hmm dlaczego ju偶 nie fotografujesz i jak mog艂e艣 pozby膰 si臋 przyjaciela??? (aparatu)

Jak mo偶esz to pode艣lij mi t膮 ksi膮偶ke z mi艂膮 ch臋ci膮 j膮 przegl膮dne :) pozdrawiam.

Napisano

wiki podaj maila .. a z tego co zajrza艂em do tego to s膮 zaledwie 3 strony.. wiec jest to bardziej artyk贸艂 ni偶 ksi膮zka :(.. a ja naiwny si臋 da艂em oszuka膰 :)

Napisano

Kropo, to nie zmienia faktu, 偶e sam motyw zachodu/wschodu s艂o艅ca jest ju偶 bardzo oklepany, warto wi臋c przy fotografowaniu go wprowadzi膰 co艣, co uchroni fotk臋 przed banalno艣ci膮.. Wtedy nie tylko 'wi臋kszo艣ci kobiet' b臋dzie si臋 podoba膰, ale mo偶e i zaciekawi wybredniejsze grono odbiorc贸w. :}

p.s.

Je艣li te trzy strony s膮 godne, to te偶 poprosz臋, Piksarze, na [email protected] :}

Napisano
Kropo, to nie zmienia faktu, 偶e sam motyw zachodu/wschodu s艂o艅ca jest ju偶 bardzo oklepany, warto wi臋c przy fotografowaniu go wprowadzi膰 co艣, co uchroni fotk臋 przed banalno艣ci膮.. Wtedy nie tylko 'wi臋kszo艣ci kobiet' b臋dzie si臋 podoba膰, ale mo偶e i zaciekawi wybredniejsze grono odbiorc贸w. :}

W sumie masz racj臋 :) Ja niestety jestem bardzo pocz膮tkuj膮ca i jeszcze nie umiem uatrakcyjnia膰 w 偶aden spos贸b swoich fotek :(

A i wrzuc臋 tu jakie艣 ostatnie (jaka艣 tam zwyk艂a kaczucha :] :

6469334b2a541f10med.jpg

52948ce3bfe5e55dmed.jpg

Napisano

Ostatnie mi si臋 najbardziej podoba, jest takie z艂owieszcze, ciemno, nie wiadomo, co si臋 wydarzy, a promyk za chmur膮 to nieznana si艂a, lubi臋 dopowiada膰 do zdj臋膰, ale musi by膰 dla tego podstawa, tutaj jest i to bardzo dobra. Fajne!

Wyra藕ne post臋py w tych fotkach nieba, no noo..

Napisano

A mi sie najbardziej podoba to drugie-za nic nie umiem uchwyci膰 tak s艂o艅ca. Nie wiem, mo偶e mam za s艂aby aparat na takie cuda :( Mo偶e napisz jak zrobi艂as t膮 fotk臋-miej wiecej jakie ustawienia i czy u偶ywa艂a艣 jakich艣 filtr贸w-co i jak to mo偶e spr贸buj臋 z twoimi radami :)

Napisano

ostatnie nawet lepiej ale male i nie ostre momentami sie wydaja, cwicz dalej :)

Napisano

Szkoda, 偶e g艂贸wny motyw zdj臋cia jest rozmazany.

Ponadto za du偶o kwiat贸w nad jego g艂ow膮 uj臋艂a艣 kosztem do艂u i by膰 mo偶e prawej strony, kt贸a wyja艣nia艂aby nieco, kim on jest i co robi w takim przebraniu w tym otoczeniu.

Napisano
  • Autor

Witam. KROPA dlugo mnie nie by艂o bo wyl膮dowa艂am w szpitalu :( ale mam nadzieje, 偶e teraz to nadrobie ;)

colgatte co do zdj臋cia trudno uchwycic kogo艣 w ruchu :) Pozdrawiam

Napisano

艂adne.. cho膰 zmru偶y艂em bez kontroli oko.. jak zauwa偶y艂em rozmyte kraw臋dzie kielicha:) fajna kolorystyka.. ale co艣 z jako艣ci膮 nie teges.. Co prawda to nie EOS 400d :D ale jak na sprz臋cik jaki posiadasz to super.. :)

pozdrawiam

Napisano

Znowu 艣liczne kolorki, a偶 si臋 mi艂o patrzy takie ciep艂e zdj臋cia :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci