Stemider Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Prace przesłane na konkurs Syrena 2007 designforum.pl
Mortom Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 no fajna ta syrenka.... taka wektorowa :> Tylko w interior zapomniałeś narysować kierownice :) no chyba że tak sie w konceptach samochodów przedstawia interior.... nie wiem...ale ciekawe autko :)
Stemider Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 No nie zapomniałem, kierownice jeszcze robie i bedzie osobno
Stachu Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 fajna srena :) wiesz co? masz digarta? albo jak nie masz to weź se załóż bo tam tera jest jakby drugie df i więcej komentów dają ;)
LHT Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 nie rób kierownicy, zanim Polska wyprodukuje taką syrene to auta będą sterowane myślą błahahahaha fajne autko z założenia ale jakiś przykrótkawy mi sie widzi lekko
Stemider Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 Yo wszystkim. Na digarcie mnie wkurzają komenty w stylu: czemu ma uciete koła, szczerze to na max3d wyczuwam większa dawkę zrozumienia tematu:)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 No szczerze powiem, ze trafia do mnie ten concepcik - ma to rece i nogi, i nawiazuje do wygladu Syrenki :) Deska rozdzielcza jest trafiona - bardzo dobre nawiazanie. Kupilbym taka fure...
Rekomendowane odpowiedzi