Napisano 23 Marzec 200718 l Autor Dach zielony ze wzgledu na ilosc powierzchni zielonej na dzialce,jak sie zapieprza wszystko parkingiem to potem trzeba cos takiego robic.Chociaz pewnie zielony to on bedzie tylko na tych renderach ;)Kolory kwestia gustu
Napisano 23 Marzec 200718 l Pozytywna wizka, chodź dla mnie za mało detalu ( czepiam sie ) a co do zielonego dachu to pewnie w założeniach było określone, co do powierzchni biologicznie czynnej itp., czemu to takie małe 800/600:) Pozdrawiam.
Napisano 23 Marzec 200718 l Ładne wizualizacje a projekt średni. Najbardziej rażą te parkingi - takie powciskane, gdzie się dało. Atrium też jakieś małe - taka studnia.
Napisano 24 Marzec 200718 l Autor Trzeba "upchnac" jak najwiecej miejsc .Co do studni to wynika z szerokosci traktu i na tej dzialce raczej nic wiekszego nie da sie zrobic ze wzgledu na geologie.Druga wizka w wiekszej rozdzialce
Napisano 24 Marzec 200718 l Zdaję sobie sprawę z tego, dlatego też IMO średni projekt. Można to było rozwiązać zupełnie inaczej...ale dużo też od inwestora zależy - może się mu podoba Metropolitan i chciał mieć koniecznie coś podobnego :)
Napisano 24 Marzec 200718 l Autor Zdaję sobie sprawę z tego, dlatego też IMO średni projekt. Można to było rozwiązać zupełnie inaczej...ale dużo też od inwestora zależy - może się mu podoba Metropolitan i chciał mieć koniecznie coś podobnego :)Pewenie ,ze tak nigdy sie nie spotkalem z tym zeby dwie osoby zrobily ten sam projekt.Zawsze lubilem pierwsze korekty po rozdaniu tematu gdzie kazdy przynosil swoje koncepcje.I to mi sie najbardziej podoba w architekturze.
Napisano 24 Marzec 200718 l Bardzo atrakcyjne wizualki. Czytelna kolorystyka. Szkoda zę w pierwszym kadrze drzewo z lewej sie zdublowało i przesunęło (samo oczywiście) A na marginesie: Jakie narzedzia i jaki czas?
Napisano 24 Marzec 200718 l Autor Bardzo atrakcyjne wizualki. Czytelna kolorystyka. Szkoda zę w pierwszym kadrze drzewo z lewej sie zdublowało i przesunęło (samo oczywiście) A na marginesie: Jakie narzedzia i jaki czas? Max Vray PS i jakies 8 godzin roboty.Drzewa sie nie skopiowalo tylko za bardo przesadzilem z chromatic abberation
Napisano 25 Marzec 200718 l skoro piszesz ze najbardziej lubisz poszalec i pierwsze korekty to dlaczego taka oszczedna forma,brak "szalenstwa" w projekcie....takie ot normalne cos powstało...pzdr. :)
Napisano 25 Marzec 200718 l ogólnie to mi sie to podoba;) kostka na parkingu zrobiła na mnie ogromne wrażenie...to mi sie najbardziej podoba;)
Napisano 25 Marzec 200718 l Autor skoro piszesz ze najbardziej lubisz poszalec i pierwsze korekty to dlaczego taka oszczedna forma,brak "szalenstwa" w projekcie....takie ot normalne cos powstało...pzdr. :) Bo to nie jest moj projekt
Napisano 25 Marzec 200718 l bardzo mi się podoba to ujęcie z pod drzewka, ogólnie te rendery prezentują wysoki poziom moim zdaniem, pech że trafiłeś na taki projekt. Chętnie obejrzałbym inne Twoje prace, ale to portfolio się nie chce załadować :/