vinc Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Taki tam sobie budynek zrobilem...zaczełem robić dzienny, a skończyłem na nocnym...dajcie znać co myślicie...coś pewnie sie jeszcze znajdzie ciekawego do zrobienia...mój pierwszy nocny...;]
vinc Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 Brak komentarzy = brak negatywnych komentarzy = wszystko ok ....jak napisał jeden z użytkowników...czy tak?
chudy Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 ja mam mieszane odczucia. niby wszystko ok ale te posągi jak dla mnie są tam ni w kij ni w oko. po prostu nie pasują do tego pomieszczenia. wogóle jak na takie gigantyczne posągi pomieszczenie jest zdecydowanie za małe.
!Ewert Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Brak komentarzy = brak negatywnych komentarzy = wszystko ok ....jak napisał jeden z użytkowników...czy tak? Dokładnie wszytko jest super;))
vinc Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 Hehe, zawsze sie znajdzie coś do poprawy...jeszcze trzeba będzie posiedzieć nad nim...;]
!Ewert Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 a tak na poważnie to mi sie światło nie podoba;)
Rekomendowane odpowiedzi