misoni Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 kurde nigdy nie wiem co tu napisac ehhee.. pozdrowienia...
siwy Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 super. podoba mi się projekt i wykonanie. obrazki mogłyby być większe i w lepszej jakości.
jasiek311 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 fajne wykonanie, projekt jeszcze lepszy - spojny - kolor drewna daje to poczucie spoistosci wnetrz... na + jak dla mnie :) gratulacje dla Ciebie :) a to tylko projekt do portfolio, czy realizacja?
buczer Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 ilość użytych materiałów do bani ale wnętrze bardzo ładne, po bożemu i bez wodotrysków :)
GNIEW Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 hmmmm.....nie podoba mi sie..poza kilkoma wyjatkami kojarzy mi sie z katalogowymi chatkami...pozdr.
RA Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Bardzo miłe dla oka obrazki. Fototapetopodobne okleiny ścienne nie pasują i są nieciekawe imo.
misoni Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 czesc i dzieki za komentarze... siwy: juz kiedys pisalem ze tak mi sie kompresuja zeby mialy te max 79 kb jasiek: projekt nie tylko do portfolio..ale pewny nie jestem czy zrealizowany bedzie.. peter: po bozemu hehee sie zgadzam ;) ograniczylbys liczbe uzytych materialow? Z tym kaminiem to rzeczywiscie przesadzilem juz po renderach dalbym ten sam w obu pomieszczeniach, ale co do jednego koloru okleiny drewnianej to sie zgodzic nie moge... GNIEW: jakie katalogi masz na mysli? RA: o ktore fototrapetopodobne okleiny chodzi? pozdrowienia...
RA Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Pierwszy obrazek - kamień. Ostatni obrazek - lewa strona (prysznic). :)
misoni Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 skoro odszyfrowales ze to kamien po co piszesz okleiny...;) pod przysznicem tez kamien tyle ze ciety na wasko..
RA Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Heh, tylko, że niekoniecznie kamień u ciebie wygląda jak kamień, dla mnie przynajmniej. :) A ten przy prysznicu jest szlifowany czy zostaje taki pełen szpar? Bo trochę niepraktyczne mi się to wydaje.
misoni Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 no idelany to on nie jest...:)..a nad przaktycznoscia tego pod przysznicem pelnego nierownosci sam sie zastanawiam...moze ktos wie..?
Winkiel Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Ogólny odbiór OK. Ale. Nie podoba mi sie szafa chłodziarki i płyta grzewcza przy jej boku!!! To miejsce do jedzenia, przydała by się jakaś przegroda pomiędzy kanapą a tym blatem (może szklany cokół ?) piaskowiec jakoś też nie bardzo. No i ten dębowy fornir jakiś przeskalowany nad plazmą. Fajnie ukryta plazma.
Rekomendowane odpowiedzi