Marek G Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Witam Przedstawiam wam wspólna naszą prace (moją i Ifonki)Ifonka wykonała cały model i go otexturowala zajeło jej to okolo miesiaca, ja dokończyłem dzielo :-)Budynek będzie stał w Warszawie gdzieś koło Łazienek.Oczywiście max 9 64bit + vray , klatka animacj w rozdz 640x480 renderowala sie około 3-4min.Zachęcam wszystkich do konstruktywnej krytyki :-) Pozdrawiam Marek i Ifonka animacje można ściagnąć pod linkiem : http://www.marekg.com/animacje/3dv006www.zip
tweety Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 budynek całkiem ładny :) otoczenie już odrobinę mniej. razi przede wszystkim żywopłot (tiling textury) i kostka brukowa. i wydaje mi się, że pionowy kadr lepiej by zrobił temu budynkowi - mniej otoczenia więcej skupienia na budynku :) Pozdrawiam
!Ewert Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 ładnie...ale sam budynek nie podoba mi sie takie okrągłe okna nie sa w moim stylu;)) a co bedzie tam na górze bo dach jest oszklony?
Marek G Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 ładnie...ale sam budynek nie podoba mi sie takie okrągłe okna nie sa w moim stylu;)) a co bedzie tam na górze bo dach jest oszklony? ogród zimowy
tweety Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Tomuś: na animce widać taki taras widokowo - wypoczynkowy.
siwy Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 budynek nie podoba mi się, myślę że lepiej by wyglądał w innych kolorach (biało-grafitowy), wizualka ok. chociaż bez wodotrysków, czytelna ale na kolana nie rzuca. (edit) p.s. na animce wygląda to dużo bardziej efektownie pozdro
maciekG Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 o nie....powiedz prosze ze to nic pewnego ze to bedzie stalo..
Marek G Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 już sie buduje hehehe, ale i tak nikogo z nas na te mieszkania nie stac :-)
jurekk Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Wizka budynku bardzo fajna, otoczenie kiepskie - takie na odwal się. (ten ogród zimowy to ku d.... nie pasuje na tym budynku)
klikus1984 Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Design nie w moim guscie, jestem raczej milosnikiem kanciastej formy :P otoczenie tez troszke kuleje, sam render budynku fajny.
misoni Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 wizka baaaardzo srednia.... szklo fatalne, za wysoko horyzont tez., pierwszy plan z jezdnia slabiutki .. zielen miejscami ok prawa strona, oswietlenie plaskie bardzo..generalnie ciezko wyszukac troche lepszych elementow ale sa i takowe: samochod, ludzie, tynkowane czesci budynku... pozdrowienia
grzegerz Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 na renderze średnio. ale na animacji to wszystko fajnie wyglada bardzo mi sie podoba animacja. :) ale powiem szczerze ze sam styl architektoniczny zachowany w tym budynku nie za bardzo mi sie podoba, mało dynamiczny styl ale taki mial byc:)
Piun Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 takie formy Gaudi genialnie tworzył i myśle że na nim powinno się poprzestać :) ale po ogłoszeniu wyników na muzeum sztuki nowoczesnej nic co powstaje w warszawie zresztą i w całej polsce mnie nie zaskoczy:) fajna wizka budynku animka wypas
Rekomendowane odpowiedzi