XTRON Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Czesc wszystkim ,mam maly problem ze swiatlem. Pokazuje mi sie biala kreska na porlodze choc tam nie ma zadnej szpary. :(nie wiem co zrobic zeby tego nie bylo.
kozioo Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Zmien temat, albo umieść pracke na innym forum. A kreske masz prawdopodobnie dlatego, ze sciana jest ponad podlogą. przynajmnie tak to wygląda. PS: pracka calkiem fajna:]
kulexy Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 po prostu daj tenat pracy np. SCENA 3D: Wiezienie - problem ze swiatlem albo cos w tym stylu. Co do pracy jest fajna, ale tam na 100% jest szpara, zobacz jeszcze raz :D a tak serio to zobacz na forum o oswietleniu (na tej stronce)
Anonymous Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Tam nie ma szpary .uzylem tylko volume light i takie cos sie zrobilo.
XTRON Napisano 7 Listopad 2003 Autor Napisano 7 Listopad 2003 nawet jeski wylaczylem volume light i podniaslem podloge. To i tak sie pokazuje ta kreska
XTRON Napisano 7 Listopad 2003 Autor Napisano 7 Listopad 2003 teraz mniej wiecej wyszlo ale jeszcze w koncie jest mala krerka, ale to zostawie.
XTRON Napisano 7 Listopad 2003 Autor Napisano 7 Listopad 2003 Tak ma wygladac ta praca po renderingu brazilem.
Kuciel Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 nio zapowiada sie fajnie, czekam na dobre tekstorki:)
Dr. eA Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Fajnie fajnie, tylko to krzeslo ma jakies dziwnie wysokie nogi nie uwazasz?
Rekomendowane odpowiedzi