Kuciel Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 zaznacze odrazu ze bedzie to poloczenie smoka chinskiego i zwyklego, jak narazie ma jeszcze duzo baboli do poprawy ale mysle ze wszystko da sie zrobic, wszelkie uwagi mile widziane :)
Bremen Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 hyh troche za bardzo kanciasty :)...wyglada jak krokodyl ze skrzydlami. Jak by mu otowrzyc paszcze to by wygladal jak zszywacz do papieru :P. Co do samego modelu to ulozenie nog jest tak nienaturalne ze az boli, wszedzie kat prosty :). Natomiast co do kolcow (tych przy szyi) to wygladaja tak jakby je ktos wbil w niego.
Kuciel Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 kat prosty jest tylko narazie bo w takiej pozycji nog latwiej mi jest modelowac, a co do kolcow to dzis pewnie je poprawie:)
Kuciel Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 niewiem jak dac siatke tak aby bylo cos ladnie widac bo sama w sobie jest dosc gesta... oto wire glowy..
Dr. eA Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 No widac w tym problem ze siatka jest troche za gesta. Postaraj sie troche pousuwac w miejscach gdzie smok jest zbyt kanciasty. No i zrob coz z oczami:)
Kuciel Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 troszke zaokraglilem, usunalem duzoooo siatki, wyszczuplilem gdzie niegdzie i pozbylem sie troszke baboli, ale nadale nie jestem sam z tego zadowolony...
Bacry Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Moja propozycja usuń ten plik i zacznij od nowa. Albo zostaw go tylko poto by porównać z nowym. Zacznij od głowy. Wymodeluj ją dokładnie, potem dopiero przechodź dalej, korpus, nogi i skrzydła ogon. Inaczej nie zapanujesz nad calym modelem. P.S. Sory za taką propozycję, może inni będą mieli lepsze pomysły.
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 ten smok wyglada troche jakby byl z klockow lego i jakby to byla jaszczurka ze skrzydlami a nie smok- smok powinien byc taki zeby bylo widac jego potege
Kuciel Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 wiesz Bacry moim zdaniem to genialna propozycja, a tego czegos co stworzylem zostawie aby sie posmiac pozniej, niewiedziec czemu nie podszedl mi wogole:D
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 proponuje stworzyc dzial: \"jak NIE nalezy tworzyc grafiki 3d\" i zamiescic tam twojego smoka i mojego spitfire :D:D[lol2]
uncle Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 o moj Boze! teraz sie zalamalem kompletnie :(
Bacry Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Cieszę się, że nie wziąłeś tego za bardzo do siebie. Wiem, że niektórzy powiedzieli by mi kilka słów broniąc z zaciętością stworzonego \"dzieła\":)
uncle Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 i poczytaj podstawy polimodeilngui jakies ;)
wiggles Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 co cie nie zabije to cie wzmocni - przynajmniej probowal :D
und3r Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Hmmm wiesz coś bardzo nie tak... Popatrz na to:
Kuciel Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 dobra posiedzialem sobie dzis troszke i oto co stworzylem, duzo sie pewnie jeszcze zmieni, co sadzicie o tym:)
wiggles Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 no juz lepiej ale ciagle jeszcze ma jakas mine niemrawa :)
und3r Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Lepiej .. Może powiesz jakiego smoka chcesz zrobić to referencje zapodam :)
giorgione Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Nadal jest zbyt kwadratowy - ale rób dalej bo jestem ciekaw co ci z tego wyjdzie:D Pozdr Giorgione
wiggles Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 a wogole wydaje mi sie ze smok ma troche dluzszy ten ryjek :)
Rekomendowane odpowiedzi