Ania Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 chodzi o te ustawienia klawiatury: tak jak wyżej jest dobrze. niestety niekiedy z nieznanych mi przyczyn tam się zmienia coś, mianowicie samodzielnie dodają się języki English oraz Deutsch (Deutschland). Bardzo mnię to irytuję ponieważ wtedy jak przełączam język za pomocą Alt+Shift przełącza mi się na inny język niż chciałam. Czy ktoś wie czemu tak się robi, i jak się tego pozbyć? Windows XP.
Gość User190 Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Usuń po prostu możliwość zmiany tych języków za pomocą skrótów klawiaturowych i wszelkie inne automaty - powinno pomóc.
chudy Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 miałem dokładnie ten sam problem......z niewiadomych przyczyn sam mi się język zmieniał. po paru próbach ustawiania tego domyślnego na polski, które wogóle nie przyniosły skutku, usunąłem po prostu pozostałe języki żeby sie nie miały na co zmieniać :P
Ania Napisano 30 Marzec 2007 Autor Napisano 30 Marzec 2007 chudy - tak, tylko że ja piszę często w innych językach więc usunięcie ich byłoby kontraproduktywne. ale jak dotąd to co Matti powiedział się sprawdza, mam nadzieję że tak zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi