ChrisA. Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Witam taki szybki szkicuś, nie skupialem sie na "jakosci" szkicu, gdyz przeciez to praca 3d ma byc, wiec to tylko podglad zamyslu mego. Ogólna koncepcja jest taka by przedstawic "miejscowosc" Piękno małe. :) w którym to z braku zajecia wegetuja sobie zapomniane przez wszystkich krasnale :) Piekna kraina gdzie liczy male jest naprawde piekne :) Pomysly we mnie pączkuja juz, nie zdradzilem wszystkiego jeszcze na szkicu, ale wrzucam bo to mnie bardziej motywuje :D Tam chyba in english mialo byc, ale to bym poprosil o translacje czy jakos tak Wielkiego Mistrza Moderatora :) Wielkie Pozdrowienia i ciesze sie ze moge sie przyalczyc po raz pierwszy do takiej zabawy :) troche mam treme :D Krzychu ps. bo zapomnialem :) zainspirowala mnie fota takiej kobity nie malej na malutkim rowerku łot co :)
Crashu Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 :eek: :D mocne :) Pomysl pierwsza klasa. I jezeli nie zdradziles wszystkiego na szkicu (patrz: wierzcholek gory lodowej) to az sie boje co bedzie jak zaczniesz konwertowac to na 3d :). Czekamy na postepy. Powodzenia
ChrisA. Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 Czas zaczac cus powoli wrzucac :) bo to terminki gonia... :) pozdrowki i do czestszego :) ChrisA
ChrisA. Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 I jeszcze wprawdzie mialem wrzucic jak glowke zrobie, i buzke przesympatyczna :) ale podrzucam body prev :) Inpiracje to Mistrz Janusz Christa i jego komiksy nieziemskie. Przez co lekko mam skrzywiona percepcje za co bardzo mocno Panu Chriscie dziekuje :) i szacunek wielki przesylam korzystajac z publicznego mediuuumm... ;) Kierowalem sie wizerunkiem Kokosza, niemniej jednak finalnie moze sie body pozmieniac co nie co w zaleznosci jak sie bedzie prezentowalo na rowerquu. Dobra do rzeczy : Maly fast prev. Harmonogram prac: 1. Modele 2. Scena 3. Oswietlenie 4. Tekstury 5. Prev 5. Sklad 6. Render 7. Fajna cyfra Pozdrawiam Krzychu.
Ania Napisano 16 Kwiecień 2007 Napisano 16 Kwiecień 2007 z jego lewej pasek mu dziwnie zwisa, chyba pasek powinien się trochę wcinać w ciało (+ fałdy na ubraniu)
ChrisA. Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 Ja dziekuje za zabawe :) Zobaczylem co i jak , z czym sie je :) Niestety trzeba miec duzo czasu wolnego moze przy nastepnej bitwie lepiej sie czasowo przygotuje :) Pozdrowionka i powodzenia dla Walczacych :)
ChrisA. Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 Hmmm. Termin przesuniety :) Moze jednak dam rade :) pozdro i powodzenia wszystkim:)
krzyhhh Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 haha :) teraz to wszyscy dadzą radę. Chris do dzieła ! ;)
Rekomendowane odpowiedzi