chorazy5 Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Mam taki problem. Wiem jak zrobić gifa ale tylko z jednego obrazka. Zrobilem w Photoshopie 2 fajne obrazki ale nie wiem jak zrobić zeby "przeskakiwalo" z jednego na drugie. Prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReflectVision Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 poszukaj jakiegos programu do morfingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgred Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 w ImageReady mozna to zrobic. Razem z photoshopem mialem, ale nie wiem czy w kazdej wersji sa to zintergrowane programy. Ja mam 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arev Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 W menu Window zaznacz "Animation". W nowym okienku jest przycisk opcji, zaznacz w nich "Create new layer for each new frame", potem wklej sobie nowe klatki (Ctrl+Alt_Shift+F), tyle ile chcesz. Do kolejnych warstw powklejaj kolejne obrazki do gifa. Następnie klikając na każdą klatkę w oknie Animation, ustaw widoczne w tej klatce warstwy (w oknie layers). Potem tylko Save for web -> gif blablabla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts