Napisano 30 Marzec 200717 l Prosze o zapoznanie z regulaminem i poprawienie tematu wątku w przeciwnym wypadku zostanie usunięty.
Napisano 30 Marzec 200717 l minuchy: kadr ziarno strasznie niekształtne to bongo - na pewno takie ma proporcje ?:) troche kaustyka wg mnie kuleje pluchy: tematyka :P napisz jaki soft pzdrw
Napisano 30 Marzec 200717 l coś małe to Bongo... a zresztą sprzęgło takie dziwne:D:D:D:D daj takie ręcznie robione ze sreberka po czekoladzie:D
Napisano 30 Marzec 200717 l Autor A można prosić o rady lub odnośniki do informacji które mi pomogą poprawić te prace ?? ;> Swoją przygodę z programami graficznymi zacząłem stosunkowo nie dawno, więc proszę też o wyrozumiałość ;D
Napisano 30 Marzec 200717 l Bo to jest mini bongo wersja pocket...:) fajne...ale nie powala na kolana... to co napisał huzdebos bez tego o sreberku!:)
Napisano 30 Marzec 200717 l czy tam czasem siatka booleanem nie jest zniszczona /źle poprawiona/ na łączeniu ?
Napisano 10 Sierpień 200717 l To coś służy do palenia. BONGO to transport zmarłych na całym świecie. Poza tym nasza oferta obejmuje pogrzeby, kremacje, ekshumacje, opiekę nad grobami i wszelkie inne czynności wiążące się z ostatnią posługą. Tysiące wykonanych usług i przewozów zmarłych uczyniły z nas profesjonalistów. Dały nam najwyższe umiejętności w zakresie organizacji dzięki znajomości przepisów poszczególnych państw, konwencji międzynarodowych, zwyczajów i religii. :))