banana.split Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 to pierwsza moja wizka na tym forum, więc będę wdzięczny za wszelkie komentarze, zwłaszcza te krytyczne. Wykonanie: zestaw podstawowy czyli max8, vray1.5 i Photoshop. Nie jest to żadne istniejące miejsce. Wymyślona przeze mnie ulica w starej zabudowie z projektem współczesnej plomby. pozdrawiam.
tadzio Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 elegancko. okno (male po lewo) na czarnej scianie dziwnie wyglada i chodnik za sterylny, ale reszta super. pozdr.
lolipop Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 cienie sie dziwnie rozmazuja.materialy srednie-za duzo tego bumpa. za to bardzo mi sie kolorki podobaja.no i oglonie to sie napracowales:)
!Ewert Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 podoba mi sie;) drzewa tylko nie teges bo przeszkadzają w chodzeniu;)
banana.split Napisano 31 Marzec 2007 Autor Napisano 31 Marzec 2007 dzięki za komentarze. okno dziwnie wygląda pewnie dlatego że szyba jest zamontowana pod kątem, ale chyba nie czuć trochę tego. z drzewkami faktycznie trochę poszalałem... ustawiałem wielkość chodnika od elewacji budynku do pnia, a nie do korony... :D
Touch Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 Świetne, trzyma wysoki poziom i sam projekt plomby też przyciąga uwagę. Podoba się i to bardzo;) Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi