Synthax Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Czy wiecie skad się biora takie babole?? Ustawienie ogólnie to LC 2000sampli + IR High , exponential.
Simple_man Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 będzie łatwiej jak powiesz coś na temat świateł i materiałów.
MaGuu Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Mi zawsze takie coś wyskakuje jak sufit delikatnie odstaje od ściany, choćby na 0,000001 cm ;) Sprawdź czy na pewno ściana z sufitem się przecinają :)
Synthax Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 Otóż materiały są absolutnie podstawowe. Plane swietlny pokrywa całe okno. Ta banda nawet lekko jest wpuszczona w sufit. BYć moze to kwestia tego by obniżyć swiatło i dac je tylko na efektywnej wysokosci okna? Pusciłem w qmc, i tez wyskakuja jasne plamki Retuszowałem, ale to nie o to chodzi w całej zabawie http://img239.imageshack.us/my.php?image=wworkcopyoq0.jpg
Synthax Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 OK, pomogło opuszcznie górnej krawedzi plane'u w oknie.
Rekomendowane odpowiedzi