Sefer Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Czesc! Tym razem ujęcie z pozycji zboczeńca (z krzaczorów znaczy się). Inwestor chciał jeszcze więcej krzaków hehe. Okna w dachu sa niedorobione. Mozecie sie wyzywac ;)
Zbychowaty Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Miłe:) Jak robiłeś roślinki? Wyszly bardzo ladnie:)
Sefer Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 w z-brushu hehe ;-) Budynek + kostaka + stol są z maxa. Reszta z PS
lukasz3d Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 no ja mam odmienne zdanie-o ile fajnie udalo sie wkleic drzewka to slabiej te kwiaty wygladaja-Szacuneczek ze pomyslales o cieniu od photoshopowej roslinnosci na elewacji budynku-Calosc ok pozdro
t0m3k Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 budynek w porzadku, roslinnosc super, okna bardzo fajnie, szklo w balustradzie porazka... (chyba ze to lustra sa :) )
piksar Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 śliczniutko, kolorowiutko, czyściutko cień krzesła jest na kamieniach a znika na trawie
Gość obo Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Ogólnie mi się podoba :) Ale szyby na tych balkonach wygladają okropnie. Zabardzo wszystko odbijają. No i jak piksar napisał - błąd z cienie, którego nie ma na trawie, a być powinien ;) Pozdrawiam
gregorjan Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Mnie się koncept podoba, tylko te kwiaty na poddaszu dziwnie wyglądają, ale to pewnie kwestia gustu
Chalek Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Jak juz Ci mowilem ogolnie fajna wizka, ujecie na zboczenca czychajacego na ofiare w krzakach jak zwykle sie sprawdzilo. Czepnalbym sie detali, glownie szyb w balkonach i lewitujacych nad dadchem okien.
Sefer Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 true - cienia nie widzialem... te szybo moze rzeczywiscie sa troche z pupy... No ale na usprawiedliwienie powiem ze w PS robilem to 2,5 h :)... Jak mnie najdzie ochota to poprawie. Dzieki wielkie za komentarze :)
Rekomendowane odpowiedzi