Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc!

Tym razem ujęcie z pozycji zboczeńca (z krzaczorów znaczy się). Inwestor chciał jeszcze więcej krzaków hehe. Okna w dachu sa niedorobione.

Mozecie sie wyzywac ;)

2iu9qmw.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

w z-brushu hehe ;-) Budynek + kostaka + stol są z maxa. Reszta z PS

Napisano

no ja mam odmienne zdanie-o ile fajnie udalo sie wkleic drzewka to slabiej te kwiaty wygladaja-Szacuneczek ze pomyslales o cieniu od photoshopowej roslinnosci na elewacji budynku-Calosc ok

pozdro

Napisano

budynek w porzadku, roslinnosc super, okna bardzo fajnie, szklo w balustradzie porazka... (chyba ze to lustra sa :) )

Napisano

śliczniutko, kolorowiutko, czyściutko

cień krzesła jest na kamieniach a znika na trawie

Napisano

Ogólnie mi się podoba :)

Ale szyby na tych balkonach wygladają okropnie. Zabardzo wszystko odbijają. No i jak piksar napisał - błąd z cienie, którego nie ma na trawie, a być powinien ;)

Pozdrawiam

Napisano

Mnie się koncept podoba, tylko te kwiaty na poddaszu dziwnie wyglądają, ale to pewnie kwestia gustu

Napisano

Jak juz Ci mowilem ogolnie fajna wizka, ujecie na zboczenca czychajacego na ofiare w krzakach jak zwykle sie sprawdzilo. Czepnalbym sie detali, glownie szyb w balkonach i lewitujacych nad dadchem okien.

Napisano
  • Autor

true - cienia nie widzialem... te szybo moze rzeczywiscie sa troche z pupy... No ale na usprawiedliwienie powiem ze w PS robilem to 2,5 h :)... Jak mnie najdzie ochota to poprawie.

Dzieki wielkie za komentarze :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności