Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zacznę od końca to ostatnia praca z cyklu"Roboty", cały czas staram się ubogacić detal, pozdrawiam

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kolorki i textura ladna, ale o co chodzi to za bardzo nie wiem :)

Zapoznaj sie tez z regulaminem i popraw nazwe wątku.

Napisano
  • Autor

o kurcze fakt zaraz poczytam, trochę beztrosko

Napisano
  • Autor

a to tez "ROBOTY" tu jest konkretna impresja na bajki Lema

Napisano
  • Autor

chyba juz dobrze wstawiam prace? A to kolejna , w tablecie odnalazłem szybkie narzędzie malarskie gdzie szybko można eksperymentowac i usprawniać kolor.Zawsze będe bronił "żywej" pracy z rysunkiem i malarstwem ale tablet daje poczucie komfortu do ćwiczeń i eksperymentu, pozdrawiam

Napisano

co one wszystkie jakieś takie ostro nieostre?

Same prace mi sie bardzo podobają zwłaszcza ten maly robot uciekający z sercem większego.

Napisano
  • Autor

a to kolejny , roboczo ma tytuł:"Pouczenie", pozdrawiam

Napisano
  • Autor

przepraszam za jakosc musze jeszcze raz zrobic kompresję

Napisano

Myślę, że powinieneś większą wagę przykładać do wyrazistości i przekazu swoich prac. Trochę bałaganisz tu i tam.

Te mocniejsze akcenty lepiej użyć do głównych miejsc w pracy dla podkreślenia sensu pracy.

Napisano

He, he kiedyś miałem okres Lemowski. i przeczytałem większość z Jego książek. Przyznam szczerze że podobają mi się Twoje prace szczególnie 2 i 4

fajne faktury i kolory pasujące imho do tematyki jego powieści. Przydałoby się owszem odrobinę wyostrzyć pewne fragmenty bo teraz trochę zbyt jednolicie jest i wzrok trochę się gubi na początku, ale tak poza tym to koncepty fajoskie.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hymmm , macie rację panowie i z tym bałaganieniem i brakiem ostrosci. Jestem na etapie walki z narzędziem.Fakt, ze nad wszystkim nie panuje.

Napisano
  • Autor

chwilowo docieram inne projekty ,wiec tak dla ruchu, autoportrecik. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

to zabawa na bitwe na digarcie. Zabawa poniwaz traktowłem prace nad tym malunkiem jako ćwiczenie koloru. Sama forma może wydwać sie retro, pozdrawiam

Napisano
  • Autor

No stary przemilcze twój stosunek dla Lema :), dla mnie to geniusz.

Napisano
  • Autor

I sa tacy co kochają MacDonalda. Swiat stary, stara się byc liberalny, pozdrawiam

Napisano

Dopiero teraz zauważyłem ten autoportrecik

twarz dobrze ci wyszła, jeszcze tylko uszy poprawić

I będzie gites

pozdr..

Napisano
  • Autor

dzięki jest i taki katastroficzny i wiekowo mocno nieokreślony, pozdrawiam