Thx Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Zacznę od końca to ostatnia praca z cyklu"Roboty", cały czas staram się ubogacić detal, pozdrawiam
mirach Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Kolorki i textura ladna, ale o co chodzi to za bardzo nie wiem :) Zapoznaj sie tez z regulaminem i popraw nazwe wątku.
Thx Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 o kurcze fakt zaraz poczytam, trochę beztrosko
Thx Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 a to tez "ROBOTY" tu jest konkretna impresja na bajki Lema
Thx Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 chyba juz dobrze wstawiam prace? A to kolejna , w tablecie odnalazłem szybkie narzędzie malarskie gdzie szybko można eksperymentowac i usprawniać kolor.Zawsze będe bronił "żywej" pracy z rysunkiem i malarstwem ale tablet daje poczucie komfortu do ćwiczeń i eksperymentu, pozdrawiam
misiold Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 co one wszystkie jakieś takie ostro nieostre? Same prace mi sie bardzo podobają zwłaszcza ten maly robot uciekający z sercem większego.
Thx Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Napisano 11 Kwiecień 2007 a to kolejny , roboczo ma tytuł:"Pouczenie", pozdrawiam
Thx Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Napisano 11 Kwiecień 2007 przepraszam za jakosc musze jeszcze raz zrobic kompresję
maronski Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Myślę, że powinieneś większą wagę przykładać do wyrazistości i przekazu swoich prac. Trochę bałaganisz tu i tam. Te mocniejsze akcenty lepiej użyć do głównych miejsc w pracy dla podkreślenia sensu pracy.
DaveBorck Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 He, he kiedyś miałem okres Lemowski. i przeczytałem większość z Jego książek. Przyznam szczerze że podobają mi się Twoje prace szczególnie 2 i 4 fajne faktury i kolory pasujące imho do tematyki jego powieści. Przydałoby się owszem odrobinę wyostrzyć pewne fragmenty bo teraz trochę zbyt jednolicie jest i wzrok trochę się gubi na początku, ale tak poza tym to koncepty fajoskie. Pozdrawiam
Thx Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 hymmm , macie rację panowie i z tym bałaganieniem i brakiem ostrosci. Jestem na etapie walki z narzędziem.Fakt, ze nad wszystkim nie panuje.
Thx Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 chwilowo docieram inne projekty ,wiec tak dla ruchu, autoportrecik. Pozdrawiam
Thx Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 to zabawa na bitwe na digarcie. Zabawa poniwaz traktowłem prace nad tym malunkiem jako ćwiczenie koloru. Sama forma może wydwać sie retro, pozdrawiam
misiold Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 uuu pan z digart'a jest, no to pozdro. Co ten ścigacz taki pobijany?
Thx Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 No stary przemilcze twój stosunek dla Lema :), dla mnie to geniusz.
Thx Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 I sa tacy co kochają MacDonalda. Swiat stary, stara się byc liberalny, pozdrawiam
Mr Pank Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Dopiero teraz zauważyłem ten autoportrecik twarz dobrze ci wyszła, jeszcze tylko uszy poprawić I będzie gites pozdr..
Thx Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 dzięki jest i taki katastroficzny i wiekowo mocno nieokreślony, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi