Posted April 4, 200718 yr Zacznę od końca to ostatnia praca z cyklu"Roboty", cały czas staram się ubogacić detal, pozdrawiam
April 4, 200718 yr Kolorki i textura ladna, ale o co chodzi to za bardzo nie wiem :) Zapoznaj sie tez z regulaminem i popraw nazwe wątku.
April 6, 200718 yr Author chyba juz dobrze wstawiam prace? A to kolejna , w tablecie odnalazłem szybkie narzędzie malarskie gdzie szybko można eksperymentowac i usprawniać kolor.Zawsze będe bronił "żywej" pracy z rysunkiem i malarstwem ale tablet daje poczucie komfortu do ćwiczeń i eksperymentu, pozdrawiam
April 7, 200718 yr co one wszystkie jakieś takie ostro nieostre? Same prace mi sie bardzo podobają zwłaszcza ten maly robot uciekający z sercem większego.
April 11, 200718 yr Myślę, że powinieneś większą wagę przykładać do wyrazistości i przekazu swoich prac. Trochę bałaganisz tu i tam. Te mocniejsze akcenty lepiej użyć do głównych miejsc w pracy dla podkreślenia sensu pracy.
April 11, 200718 yr He, he kiedyś miałem okres Lemowski. i przeczytałem większość z Jego książek. Przyznam szczerze że podobają mi się Twoje prace szczególnie 2 i 4 fajne faktury i kolory pasujące imho do tematyki jego powieści. Przydałoby się owszem odrobinę wyostrzyć pewne fragmenty bo teraz trochę zbyt jednolicie jest i wzrok trochę się gubi na początku, ale tak poza tym to koncepty fajoskie. Pozdrawiam
April 12, 200718 yr Author hymmm , macie rację panowie i z tym bałaganieniem i brakiem ostrosci. Jestem na etapie walki z narzędziem.Fakt, ze nad wszystkim nie panuje.
April 12, 200718 yr Author chwilowo docieram inne projekty ,wiec tak dla ruchu, autoportrecik. Pozdrawiam
April 13, 200718 yr Author to zabawa na bitwe na digarcie. Zabawa poniwaz traktowłem prace nad tym malunkiem jako ćwiczenie koloru. Sama forma może wydwać sie retro, pozdrawiam
April 30, 200718 yr Author I sa tacy co kochają MacDonalda. Swiat stary, stara się byc liberalny, pozdrawiam
April 30, 200718 yr Dopiero teraz zauważyłem ten autoportrecik twarz dobrze ci wyszła, jeszcze tylko uszy poprawić I będzie gites pozdr..
April 30, 200718 yr Author dzięki jest i taki katastroficzny i wiekowo mocno nieokreślony, pozdrawiam