CoRnS Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Witam wszystkich. Mam mle pytanie. Jest model stolu bilardowego, ktory chce oteksturowac. I teraz czy moge uzyc collapse i otekstorowac go tak zeby pozniej mogl osobno oteksturowac bande a osobno jakas inna czesc stolu? Probowalem ale zaznacza mi sie jeden obiekt [caly stol] i jak wyselekcjonowac tylko jedna czesc tego stolu jesli sie da tak zrobic??
robczan Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 mesz selekt i zaznaczasz żądzne plaszczyzny.
dr Ug Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Naucz sie uzywac Unwrap Map. robczan: jak odpowiadasz to przynajmniej rob to do konca.
CoRnS Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 A znacie jakis dobry tytek do Unwrap Map. Sory ale niejestem jeszcze bardzozaawansowany:) mozee jakis link albo cos :)
dr Ug Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Znamy. Ja sie nauczylem z tutoriala Maxowego, wspomagajac sie Total3d.com.
CoRnS Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 ok dzieki bede probowal :) jak cos mi nie bedzie wychodzilo to napisze :]
Rekomendowane odpowiedzi