Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Logo jakieś takie nie wiem ze duzo tego wszystkiego zostaw tylko to co jest dotami robione moze bedzie wygladalo lepiej bez tego pomarańczowego czegoś za "r"

Layouty nie podobaja mi sie oba za duzo wolnego miejsca jakos tak dziwnie zreszta te brushe nie pasuja mi do tej fotki i jedno masz zdirtowane 2 nie tak jakos nie trzyma sie to kupy kazdy styl do czego innego nie komponuje sie ze sobą jak dla mnie.

ps. fajny brush swirll :)

edit1 : 2 lay kojarzy mi sie z Venti :)

edit2 : Logo to tez takie podobne do Venti :)

Napisano

qrcze no fakrycznie venti... ale nie zrobilem teog celowo, choc pewnie trudno w to uwierzyc :) no nic bede dalej cos robil, a tak poza tym masz jakis pomysl na brak weny od miech nic ladnego nie zrobilem:)

Napisano

Rozklad, kroj, kolor czcionek uzytych na stronie ;)

"oferta dla ciebie"; "oferta dla wymagajacych" - okropne imo. Pomysl nad tym :)

Ostatni layout najlepszy imho, jednak nie wiem po co trzy {!} razy wrzucasz logotyp? Umiesc go w jednym miejscu {najlepiej w top'ie strony, aby byl dobrze widoczny - nie przesadnie rzucal sie w oczy i nie byl za mocno wyeksponowany}. Mozesz wyrzucic go z grafiki, a pozostawic ten, ktory jest na bialym tle. W stopce logotyp mozesz jeszcze zmniejszyc, tak aby byl o gora 20-25% wyzszy od tekstu.

Pozdrawiam

Napisano

Hiehie typografia :P Dla mnie jedynym fajnym elementem jest logo-banner :)

No i może jeszcze literka "i" na tle tych czerwonych boXów :]

pozdro

//edit : I prośba umieszczaj linki do fotek nie fotki bo to zasmiecanie forum :)

Napisano

//edit : I prośba umieszczaj linki do fotek nie fotki bo to zasmiecanie forum :)

A czego ma tak robic? Przeciez nie ma zadnych przeciwwskazan dotyczacych umieszczania grafik. Tzn. jeszcze nie ma ;]

Napisano

To niech będą :) Mam 1280 x 1024 i szlag mnie trafia jak musze przesówać eheh może chociaż mniejsza rozdzialka :) Ciekawe jak to wygląda jak ktos ma 1024 x 768 :)

//Ustawilem 2048 x 1536 i jest wporzo :P ale nie widze menu start :)

Napisano
http://www.lipsum.com/ Lorem ipsum - tego tekstu używa się jako tzw. dummy text. Wrzucasz go jak nie masz jeszcze treści, tekst nic nie znaczy, a widzisz jak font wygląda na stronie. Poza tym, chyba nie pokażesz klientowi postępu z tekstem "pierdu pierdu" ;)
Napisano

Kiepsko z tymi Layout`ami, chaos objął dokładnie każdy element twoich propozycji. Kompozycja to jest to nad czym kazali mi pracować ludzie, którzy się na tym znają (pozdro dla Ślepego i Klowera). U ciebie kompozycja poszła w las razem ze spójnością.