Napisano 8 Kwiecień 200718 l ;D ale nie zyciowego, haha, nie wiem jak to nazwac i gdzie umiescic, chyba tutaj bedzie najmniej ofensywne.. o co chodzi? ano od jakiegos czasu mam ochote zrobic cos wiekszego, cos.. hmmm z rozmachem, a mianowicie jakas animke. co mam do zaoferowania? hm, chyba jakos tam potrafie wymodelowac rozne rzeczy, czasem nawet dobrze oteksturowac;) ci co widzieli to wiedza co potrafie, a ci co nie, no coz, aktualnie nie mam portfolia .. kwestia lenistwa ^^, ale wszelkie prace moge udostepnic na zyczenie kogo szukam? hm, jako ze sam potrafie sie zajac kwestia modelingu i textur, wiec nie szukam nikogo w tej dziedzinie, najbardziej mi zalezy na osobach od post'a i oswietlenia, no i conieco animacji, sam cos tam potrafie, ale mistrzem w tym nie jestem;D no ok, ale jaka animacja... ? wychodze z zalozenia, iz ma byc to projekt bardzo dla zabawy i bardzo dla sprawdzenia swoich mozliwosci (zero kasy itp) wiec najpierw chcialbym znalesc kogos / kogosiów, a potem przedyskutowac temat. suma sumarum, mysle ze ekipa 2 - 5 osob bylaby najefektywniejsza... ale bardziej bym sie przychylal do 2 osob, max 3, co za duzo to niezdrowo:)
Napisano 8 Kwiecień 200718 l hehe, to ja Ci powiem ze kiedys o czyms takim myslalem, zeby z Toba zrobic scenke z czolgami, ot ale poki co za maly jestem i czasu nie ma, w kazdym razie, gdybys potrzebowal rady i pomocy w postwork i oswietleniu to pomoge na tyle na ile cos tam umiem, czolem wojaku :) pionier.
Napisano 8 Kwiecień 200718 l jak to nie, zaraz Cie cale forum wyprostuje :D hehe, spoko, w kazdym razie moja pomoc z postwrok wciaz aktualna powodzenia pionier
Napisano 8 Kwiecień 200718 l Autor postwork zawsze mile widziany:D, dodam cie do listy przyklejonej na monitor:D
Napisano 8 Kwiecień 200718 l tytuł wątku zabójczy :) jakbyś chciał się kiedyś skonsultować nt: oświetlania i kadrowania pod kątem fotografii to wal śmiało na PM ;) Pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200718 l Autor hehe, chyba niedopowiedzialem:D chce zebrac team'a :)) narazie tak mi stuka po glowie klimat fantasy, cos ala prattchet ( czy jak go sie tam pisalo ;DD na chwile obecna, 10min po poscie najbardziej poszukiwany zawod to porzadny animator =))) hmmm, a co do kadrowania to sie mozesz przydac;D