Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

;D

ale nie zyciowego, haha, nie wiem jak to nazwac i gdzie umiescic, chyba tutaj bedzie najmniej ofensywne..

o co chodzi?

ano od jakiegos czasu mam ochote zrobic cos wiekszego, cos.. hmmm z rozmachem, a mianowicie jakas animke.

co mam do zaoferowania?

hm, chyba jakos tam potrafie wymodelowac rozne rzeczy, czasem nawet dobrze oteksturowac;) ci co widzieli to wiedza co potrafie, a ci co nie, no coz, aktualnie nie mam portfolia .. kwestia lenistwa ^^, ale wszelkie prace moge udostepnic na zyczenie

kogo szukam?

hm, jako ze sam potrafie sie zajac kwestia modelingu i textur, wiec nie szukam nikogo w tej dziedzinie,

najbardziej mi zalezy na osobach od post'a i oswietlenia, no i conieco animacji, sam cos tam potrafie, ale mistrzem w tym nie jestem;D

no ok, ale jaka animacja... ?

wychodze z zalozenia, iz ma byc to projekt bardzo dla zabawy i bardzo dla sprawdzenia swoich mozliwosci (zero kasy itp) wiec najpierw chcialbym znalesc kogos / kogosiów, a potem przedyskutowac temat.

suma sumarum, mysle ze ekipa 2 - 5 osob bylaby najefektywniejsza... ale bardziej bym sie przychylal do 2 osob, max 3, co za duzo to niezdrowo:)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe, to ja Ci powiem ze kiedys o czyms takim myslalem, zeby z Toba zrobic scenke z czolgami, ot ale poki co za maly jestem i czasu nie ma,

w kazdym razie, gdybys potrzebowal rady i pomocy w postwork i oswietleniu to pomoge na tyle na ile cos tam umiem,

czolem wojaku :)

pionier.

Napisano

jak to nie, zaraz Cie cale forum wyprostuje :D

hehe, spoko, w kazdym razie moja pomoc z postwrok wciaz aktualna

powodzenia

pionier

Napisano
  • Autor

postwork zawsze mile widziany:D, dodam cie do listy przyklejonej na monitor:D

Napisano

tytuł wątku zabójczy :) jakbyś chciał się kiedyś skonsultować nt: oświetlania i kadrowania pod kątem fotografii to wal śmiało na PM ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hehe, chyba niedopowiedzialem:D

chce zebrac team'a :))

narazie tak mi stuka po glowie klimat fantasy, cos ala prattchet ( czy jak go sie tam pisalo ;DD

na chwile obecna, 10min po poscie najbardziej poszukiwany zawod to porzadny animator =)))

hmmm, a co do kadrowania to sie mozesz przydac;D