Napisano 10 Kwiecień 200717 l Witam, to jest projekt, nad którym mam nadzieję siedzieć w wolnych chwilach i dłubać:) model w cadzie robiony, resztę będę kończył w maxie pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Muzeum chyba labirynt:) Ogólnie dobre. Ale te szyby w poręczach jakieś dziwne Poręcze kańciaste na końcach i chyba nie powinny tak daleko wystawać bo jakiś moherowy berecik mógłby się uszkodzić. Nad dolnym wejściem w ścianie jakieś kanciaki się pojawiły i trochę chyba wąskie te przejścia Ale czekam na więcej
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Autor ech, będzie mi szło wolniej niż myślałem:/ gregorjan => dzięki za komentarz:) to jest muzeum komiksu, tak, sporo elementów jest do wymiany max nie lubi cad'owskich modeli, lub ja nieumiejętnie je importowałem apropos przejść - nie są za wąskie:) będę zajmował się fragmentami modelu, najpierw księgarnia komiksów na parterze:D na razie bez detalu:
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Spore wyzwanie sobie postawiłeś, bardzo przyjemnie te renderki wyglądają. Powodzenia