Gość GRZYM Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Witam, Chciałem przedstawić wynik mojego pierwszego (długiego, bo 2-miesiecznego:)) starcia z Vrayem. Praca powstała jako efekt uboczny projektu renowacji pewnego hotelu. Soft to: 3dsmax 6.0 i Vray 1.5 + postprodukcja PS7
Gość atherom Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Dla mnie bomba ;) Z niecierpliwoscia poczekam na nastepny twoj projekt. Pozdrawiam
briz Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 ładnie, widać dużo włożonej pracy, jedyne co można by zmienić to chmurki za oknem jakoś nie pasują
TrojkaT Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Nie wiem czemu ale nie moge zadnego zdjecia otworzyc w tym theimagehosting.com
piksar Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 ładnie słonecznie, ale coś jest nie tak z proporcjami imo, szczególnie fotel - biurko(komoda), brak kabelków do lampek
Sisio Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Ładnie, ale czy tylko ja mam wrażenie, że słońce znajduje się poniżej tego pokoju? :) Proponowałbym wrzucenie jakiegoś plejna symulującego ziemię, coby tak światłem po suficie nie sypało. S.
siwy Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 pokoik nawet fajny. modele ok. , materiały fajne ale render ma parę niedociągnięć: przede wszystkim to przepalenie na suficie i kolory oświetlenia troszke sztuczne. ogólnie pozytywne wrażenie robi.
Gość Raffaello Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 mi się podoba, dodałbym tylko trochę wiecej szczegółów na siedzeniach krzeseł (np. szwy), i za bardzo mebelki się świecą, reszta pozytywnie
Gość GRZYM Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Dzięki wszystkim za pochwały, trochę się podbudowałem, bo miałem małego stresa przy wystawianiu pierwszej pracki na forum ;) Szczególnie cieszy mnie opinia Marcina, bo sporo vrayowych zagadek rozwiązałem dzięki jego wątkowi "Light Contest" (przeczytałem od dechy do dechy;)). Za konstruktywną krytykę jestem równie wdzięczny, sufit rzeczywiście jest przepalony, ale wcześniej jakoś tego nie zauważyłem:/ Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich komentatorów:)
Rekomendowane odpowiedzi