GRZYM Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Witam, Chciałem przedstawić wynik mojego pierwszego (długiego, bo 2-miesiecznego:)) starcia z Vrayem. Praca powstała jako efekt uboczny projektu renowacji pewnego hotelu. Soft to: 3dsmax 6.0 i Vray 1.5 + postprodukcja PS7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atherom Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Dla mnie bomba ;) Z niecierpliwoscia poczekam na nastepny twoj projekt. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
briz Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 ładnie, widać dużo włożonej pracy, jedyne co można by zmienić to chmurki za oknem jakoś nie pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrojkaT Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Nie wiem czemu ale nie moge zadnego zdjecia otworzyc w tym theimagehosting.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 ładnie słonecznie, ale coś jest nie tak z proporcjami imo, szczególnie fotel - biurko(komoda), brak kabelków do lampek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisio Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ładnie, ale czy tylko ja mam wrażenie, że słońce znajduje się poniżej tego pokoju? :) Proponowałbym wrzucenie jakiegoś plejna symulującego ziemię, coby tak światłem po suficie nie sypało. S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mkbart Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ładne, takie Evermotion'owe ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 pokoik nawet fajny. modele ok. , materiały fajne ale render ma parę niedociągnięć: przede wszystkim to przepalenie na suficie i kolory oświetlenia troszke sztuczne. ogólnie pozytywne wrażenie robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Piękne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 mi się podoba, dodałbym tylko trochę wiecej szczegółów na siedzeniach krzeseł (np. szwy), i za bardzo mebelki się świecą, reszta pozytywnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZYM Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Dzięki wszystkim za pochwały, trochę się podbudowałem, bo miałem małego stresa przy wystawianiu pierwszej pracki na forum ;) Szczególnie cieszy mnie opinia Marcina, bo sporo vrayowych zagadek rozwiązałem dzięki jego wątkowi "Light Contest" (przeczytałem od dechy do dechy;)). Za konstruktywną krytykę jestem równie wdzięczny, sufit rzeczywiście jest przepalony, ale wcześniej jakoś tego nie zauważyłem:/ Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich komentatorów:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts