Gość spokojny Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Może to nie jest zbyt skomplikowana scenka, ale mimo to postanowiłem ją umieścić, jako swoją pierwszą w tym dziale. Wyrazy krytyki mile widziane bo dzięki nich człowiek poprawia swoje umiejętności... no chyba że jest inaczej ;) PS Na taki pierścionek z (prawdziwym) diamentem mnie nie stać... na razie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panprofeska Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Popraw wszystko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Popraw wszystko!! I jeszcze trochę! Chociaż model jest w miarę spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Szczegolnie raza materialy, a wlasciwie ich brak oraz render- bleeee... no i ta flara- popracuj nad tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 juz napisali co trzeba zmienić, ja tylko zapytam w jaki sposób wyciąga się ten pierścionek? no i tą poduszkę mogłeś dodać aksamitny materiał, a z tym blaskiem przesadziłeś, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Dzięki za wiadro zimnej... no dobra lodowatej wodnej krytyki :D Scenka powstała faktycznie szybko i już w niej nic nie zmienie choć jest Daaaaaalllleeeekkkkaaaa od ideału ;) Ale skoro umieściłem ją w tym dziale to THE END. Zgadzam się z wami. panprofeska Dzięki za szczerość ;) Master Kiełbaster Dzięki za jedyne pozytywne zdanie: ,,Chociaż model jest w miarę spoko" ;) Gavreel Fakt, nawet przypomina flarę he he ;) Raffaello Trafna uwaga :) Nie wiem jak akurat ten pierścionek się wyciąga ;) ale jak ja zwykle otwieram prezenty to opakowanie ulega samo destrukcji - więc i może w tym przypaku jest podobnie ;) Jeszcze raz dzięki za pożadnego - motywującego kopa :P Przyda się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 no cóż, nie dość ze pierścionek zespolony z pudełeczkiem :D to jeszcze ten render i materiały, myślę że można z tego wykombinować coś fajnego, lecz narzazie to 2/10 a za umocowanie pierścienia z pudełkiem to 1/10 (nie przemyślany model) :P P.S. Co to za cień z za kamery ?? X_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Podsumowując, jest OK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi