Gość spokojny Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Może to nie jest zbyt skomplikowana scenka, ale mimo to postanowiłem ją umieścić, jako swoją pierwszą w tym dziale. Wyrazy krytyki mile widziane bo dzięki nich człowiek poprawia swoje umiejętności... no chyba że jest inaczej ;) PS Na taki pierścionek z (prawdziwym) diamentem mnie nie stać... na razie ;))
Master Kiełbaster Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Popraw wszystko!! I jeszcze trochę! Chociaż model jest w miarę spoko.
Gavreel Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Szczegolnie raza materialy, a wlasciwie ich brak oraz render- bleeee... no i ta flara- popracuj nad tym :)
Gość Raffaello Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 juz napisali co trzeba zmienić, ja tylko zapytam w jaki sposób wyciąga się ten pierścionek? no i tą poduszkę mogłeś dodać aksamitny materiał, a z tym blaskiem przesadziłeś, pozdro
Gość spokojny Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Dzięki za wiadro zimnej... no dobra lodowatej wodnej krytyki :D Scenka powstała faktycznie szybko i już w niej nic nie zmienie choć jest Daaaaaalllleeeekkkkaaaa od ideału ;) Ale skoro umieściłem ją w tym dziale to THE END. Zgadzam się z wami. panprofeska Dzięki za szczerość ;) Master Kiełbaster Dzięki za jedyne pozytywne zdanie: ,,Chociaż model jest w miarę spoko" ;) Gavreel Fakt, nawet przypomina flarę he he ;) Raffaello Trafna uwaga :) Nie wiem jak akurat ten pierścionek się wyciąga ;) ale jak ja zwykle otwieram prezenty to opakowanie ulega samo destrukcji - więc i może w tym przypaku jest podobnie ;) Jeszcze raz dzięki za pożadnego - motywującego kopa :P Przyda się :)
naeq Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 no cóż, nie dość ze pierścionek zespolony z pudełeczkiem :D to jeszcze ten render i materiały, myślę że można z tego wykombinować coś fajnego, lecz narzazie to 2/10 a za umocowanie pierścienia z pudełkiem to 1/10 (nie przemyślany model) :P P.S. Co to za cień z za kamery ?? X_x
Rekomendowane odpowiedzi