Posted April 14, 200718 yr Temat 7 sesji: Pojedynek POJEDYNEK Regulamin: - Czas malowania: 1,5 h, - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna, - Prace umieszczamy w tym wątku, - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku, - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: - Wybór kolejnego tematu, - Rekomendacja na stronie głównej serwisu. ZAKOŃCZENIE 7 SESJI: 21.04.2007 Za wszelkie ewentualne błędy przepraszam :].
April 21, 200718 yr odswierzam watek, dzis za pare minurek bedzie tu moja pracka moze jescze ktros zdarzy :)
April 21, 200718 yr Za fajny temat żeby nic się nie pojawiło...dziś ostatni dzień więc z braku czasu wrzucam dwudziestu parominutowy szkic.
April 21, 200718 yr no dobra to teraz moja kolej :) moize jescze cos poprawie do konca dnia. poki co jest tak (lubie bajkowe klimaty):
April 21, 200718 yr hmm.. jeszcze trosze czasu mi zostało wiec pobawię sie w Ps .. mam nadzieje ze widać co to za pojedynek :D pozdrawiam ..,. powodzenia
April 21, 200718 yr JakóbM jeśli nie znasz zobacz: http://www.youtube.com/watch?v=eDsKpJeH2_8 - pewnie można na youtube znaleźć tez lepszą wersje - film sie nazywa Geri's game