artluco Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Witam serdecznie. Może jest trochę późno jak na wstawianie pierwszego konceptu w bitwie ale tak wypadło i nic na to nie poradzę. Mój pomysł nie jest do końca sprecyzowany ale to co chodzi po głowie to: wiosna ,światło, kolor, przebudzenie, pogoń lub ucieczka owada :) Oglądając prace co niektórych jestem pełen podziwu i moje uczestnictwo traktuję bardziej jako naukę bo jednak „bitwa”, a w szczególności wasze uwagi mobilizują do zwiększonego wysiłku. Pozdrawiam.
jabko Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Spoko koncept ja również wstawiłem ostatnio swoje pierwsze tylko nawet gorsze :) jak to ładnie dopracujesz to może wyjść coś extra. Pozdrawiam a i ja również się uczę :) Podoba mi się ujęcie i to bardzo
moris Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 chopie czekam na Ciebie...Mam nadzieje że to skończysz bo dobrze sie zapowiada.pozdrawiam.
artluco Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Napisano 23 Kwiecień 2007 Dzięki za wsparcie, załączam dalszy etap pracy. Pozdrawiam.
Lacedemon Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 Masa bzyka nazbyt wielka w stosunku do trawy. Może brakuje ruchu...? jakieś przesunięcia owada itp. Tak to fajnie. ...aaa- zróżnicuj kolor trawy. Temperatura, te sprawy. ;) PS" Z tym światłem pod pszczołę to było niezłe "
artluco Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Dzięki za trafne spostrzeżenia. Muszę nad tym popracować. Póki co dzisiaj jadę połazić po górach i wrzucam pracę w takim a nie inny stanie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi