marcool Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 - Postac 3d: rycerz 3dmax, vray- jedna z pierwszych prac, potraktowana edukacyjnie i dla samego reningu, wiec uznalem ze nie ma sensu jej piescic. Wszystkie uwagi i wskazowki bardzo mile widziane, z gorey dziekuje za pomoc. http://img95.imageshack.us/img95/4407/okpk7.jpg
Valery Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 "zmień temat na zgodny z regulaminem" (zawsze chciałem to powiedzieć :D) rycerz wydaje mi się całkiem przyzwoity ale ten blur jest raczej niepotrzebny. i potrzebna mu jakaś scenka zamiast bitmapy jako tło nie podoba mi tarcza, jakoś tak odstaje od reszty
marcool Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Napisano 14 Kwiecień 2007 no wlasnie nie wiem jak zmienic ten temat, moge edytowac tekst, tematu nie jestem w stanie ruszyc.
chveti Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Edytuj pierwszy post. Jak klikniesz 'edycja' wciśnij też 'go advanced'.
chudy Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 nie no z blurem to poszalałeś!!!! nawet pierwszy plan jest rozmazany :P ale ogólnie nie jest źle
Gość Raffaello Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 faktycznie blur przesadzony! lejce (nie wiem czy dobrze to nazywam) są za gróbe, jak by potraktować go jako ozdoba na szafkę to to fajnie wygląda, ale jeżeli zrobiłeś dość realną twarz to mogłeś nad shaderkiem konia popracować i nadać mu trochę realnego wyglądu, chociaż to co widać, czego nie zakrywa zbroja. modeling masz dobry, najbardziej podoba mi sie miniaturka
misiold Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 a tak z ciekawości spytam gdzie jego rączka? Nie żebym się czepiał ale to chyba ważna część ciała :)
Krs Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 troche sztywniak z tego rycerza.no i zgadzam sie z uwaga o ostrosci. raf.to są wodze.za lejce trzymasz jak jedziesz furmanka:)
marcool Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 a tak z ciekawości spytam gdzie jego rączka? Nie żebym się czepiał ale to chyba ważna część ciała :) Przyznam sie ze sam do konca nie wiem jak to wszystko tam funkcjonuje, reka jest pod zbroja, jesli o to ci chodzi, z blurem faktycznie troszke mnioe ponioslo, dopiero po waszych uwagach to zauwazylem...na przyszlosc przyloze sie bardziej ;]
marcool Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Napisano 23 Kwiecień 2007 Rycerzowi ręke urwało nie no, reka tam jest, tylko ze moze tak to wyglada jakby jej nie bylo, bo jest ten sam material na rece, co i na zbroi, popatrz na droga reke... moglem ustawic inny ;\
idrilelril Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Mimo kilku niedociągnięć i braku otoczenia dla rycerza, praca jest fajna i na pewno dzięki niej zyskujesz doświadczenie.
Rekomendowane odpowiedzi