smiler Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Witam wszystkich serdecznie. Chciałem zapytać czy nie wiecie przypadkiem jaki program bądź jaka wtyczka przykładowo do After Effects zwalnia odtwarzany obraz poprzez tworzenie klatek pośrednich? z góry dziękuje za pomoc ;)
sroczan Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 realviz ReTimer, podobno jest juz wersja Pro, ja powiem szczerze że nie do końca rozkminiłem ten program i pozatym robił mi rózne psikusy ale niewiem jak dokładnie, ale da się efektownie zwalniaćgdzyż kiedyś widziałem filmiki renderowane przez ten program i jest git...
Madison Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Możesz też używać opcji Time Remap, lub strecza standardowo z aplikacji Aftera.
streaker Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Albo Twixtor, o tuL http://www.revisionfx.com/products/twixtor/
illy Napisano 16 Kwiecień 2007 Napisano 16 Kwiecień 2007 albo poszukac po forum bo juz kiedys o tym sie rozpisywalismy
smiler Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 Dziękuje bardzo za pomoc :) i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi