Napisano 17 Kwiecień 200717 l Jeszcze nic nie wrzucałem na forum więc pomyślałem, że wypadałoby coś pokazać. Pracki nie wyglądają jeszcze tak jak bym chciał, gdyż żadko coś rysuję i mało poprawiam umiejętności. Zamierzem jednak poświęcić trochę czasu temu. Mile widziane wszelka krytyka.
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Na pierwszy rzut oka pracki całkiem calkiem biorac rowniez pod uwage ze zadko rysujesz [chociaz zalezy tez jak zadko ;D] Ale... babka ma wieksze prawe oko i to o duzo. Rewolwer za to wydaje sie plaski i... perspektywa... cos ucieka jakby ;) [ja tez nie jestem ekspertem;D] pozdro
Napisano 18 Maj 200717 l Autor Ponieważ sesja nadchodzi, to brak czasu żeby coś rysować, więc umieszczam jeszcze jakiś drobny rysunek z przed paru miesięcy. Po sesji na pewno coś jeszcze dorzucę.
Napisano 18 Maj 200717 l Dłoń nie zabardzo Tobie wyszła, 4 i 5 palec nie naturalnie wygięte, i środek dłoni ma inny układ. Pracuj nad kreską ;]. Pozdr.
Napisano 19 Maj 200717 l Jeśli chcesz dobrze rysować to musisz dużo ćwiczyć 2 lub 3 kartki bloku dziennie muszą być zarysowane, przynajmniej ja tak robiłem powodzenia