x-men Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Jeszcze nic nie wrzucałem na forum więc pomyślałem, że wypadałoby coś pokazać. Pracki nie wyglądają jeszcze tak jak bym chciał, gdyż żadko coś rysuję i mało poprawiam umiejętności. Zamierzem jednak poświęcić trochę czasu temu. Mile widziane wszelka krytyka. 1
Shaokan Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Na pierwszy rzut oka pracki całkiem calkiem biorac rowniez pod uwage ze zadko rysujesz [chociaz zalezy tez jak zadko ;D] Ale... babka ma wieksze prawe oko i to o duzo. Rewolwer za to wydaje sie plaski i... perspektywa... cos ucieka jakby ;) [ja tez nie jestem ekspertem;D] pozdro
x-men Napisano 18 Maj 2007 Autor Napisano 18 Maj 2007 Ponieważ sesja nadchodzi, to brak czasu żeby coś rysować, więc umieszczam jeszcze jakiś drobny rysunek z przed paru miesięcy. Po sesji na pewno coś jeszcze dorzucę.
miriam Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Dłoń nie zabardzo Tobie wyszła, 4 i 5 palec nie naturalnie wygięte, i środek dłoni ma inny układ. Pracuj nad kreską ;]. Pozdr.
Mr Pank Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Jeśli chcesz dobrze rysować to musisz dużo ćwiczyć 2 lub 3 kartki bloku dziennie muszą być zarysowane, przynajmniej ja tak robiłem powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi