Michal Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 Witam Prezentuję twarz, którą modeluję. Proszę o komentarze.
wiggles Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 chyba troszke za szeroka :/ przypomina mi glowe kosmity
Brolias Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 nei wiem czemu ale cos mi sie dziwne to wydaje.aha tam oka brakuje :D.to bedzie kobieta czy mezczyzna? bo jesli mezczyzna to wg mnie troche za male usta.i zdaje mi sie ze glowa troszke za duza do szyji. To sa moje uwagi ale sie niezbyt znam wiec nie bierz tego dokladnie co mowie czy jest zle
Bobby_digital Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 czemu wy tego nie łączycie przed pokazaniem ? tylko jakas linia musi byc
jedi-killer Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 wyglonda jak by ktos go ją sciął kataną na pół :D hmm.... oka brakuje troszke usta som dziwne jeszcze popracuj nad nimi i troche pogadaj z nauczycielkom od biologii to ci pomoze napewno (lub plastyki) :)
ftorek Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 hej - no modelowanie calkiem, calkiem - cos z tego bedzie - ale anatomia tej osoby... tragedia... jak po jakiejs straszliwej chorobie...
Kuciel Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 tu by sie moulder ucieszyl, szkrzyzowanie czlowieka z kosmita :D
Nezz Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 no wlasnie , poogladaj sobie ludzi dokladniej , posiedz przed lustrem czy cos - zobacz , oczy sa strasznie duze , ogolnie ksztalt glowki dziwny , broda , linia szczeki , usta - kozystaj z pomocy , ustaw sobie we viweporcie rzuty z przodu z boku jakiegos kogos , cyz poprostu miej zminimaliowane jakies pomocnicze foty. mozesz zamiescic siatke , to omoze w krytyce , dobre poprowadzenie loopow znacznie ulatwia sprawe proporcji , ksztaltu ... to tyle
boowa Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 czy używasz jakiś fotek referencyjnych czy z pamieci robisz? bo wyglada jak z pamięci... ale zobaczymy jak to rozwiniesz pozdrawiam
Kris_R Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 proporcje poszły na spacer.... odległości miedzy nosem a ustami, ustami a brodą, umiesczenie oczu w połowie długości twarzy....hmmm.... coś mi tu nie gra stary. Weź zdjęcie, albo porządny szkic i się nim sugeruj, bo tak to karykatura wyjdzie :)
Michal Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 Dzięki za krytykę i podpowiedzi. Popracuję nad tym... wszystkim :-).
Gość User190 Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Heeej, ten pomysł z kosmitą jest całkiem ciekawy - proponowałbym rozwinąć!! :-) A poza tym.. no proporcje trochę nie tego, jeśli chcesz wymodelować człowieka, ale jeśli Twój zamysł artystyczny jest inny to modelowanie jest spoko!!
kora Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 zgadzam sie ja z opiniami:) alienacja:P przypatrz sie jak wyglada glowa ludzka, bo chyba faktycznie z pamieci to robisz.... pzdr
Rekomendowane odpowiedzi