Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

http://img154.imageshack.us/my.php?image=dlugopisiq7.jpg

na początku chciałbym od razu dodać, że w grafice 3D siedzei jakiś niecały tydzień, a więc jestem początkujący ;) nie jest żadna prośba o jakieś łagodne oceny, nie o to mi chodzi. Raczej o to czy jak na tydzień czasu zabawy grafiką 3D idzie mi to w miare dobrze, czy może jestem w tym kompletnym beztalenciem? :P pozdro i dzięki za oceny/poprawki.

ps. obiekt zrobiony w programie Blender 3D

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

trochę nie równe brzegi. Użyj Mesch smootha, wogóle długopis ma trochę za mało polygonów chyba.Jak na tydzień to raczej normalnie :-)

Napisano

Ta objemka przy tym zaczepie do kartek powinna chyba wystawać(mieć większą średnicę niż sam długopis) albo chociaż być oddzielona jakąś szparką albo coś...no i wkład też chyba tak nie wygląda w realu?:) Pracuj dalej!Pozdrawiam

Napisano

Witam !!

Po pierwsze chce Cię serdecznie powitać na forum i życzę Ci miłej współpracy razem z nami, co do pracki to nie jest źle jak na tydzień z blenderem trzymaj tak dalej.

Napisano

juz napiasali co nie co ja dodam tylko:

witam na forum i życzę dobrej herbaty lub kawki przy pracy w 3d

Napisano

Jest okej!

Dziubek (wkładzik) jeszcze by się przydał bo jednolity z oprawką psuje efekt.

I za daleko wykadrowany, pusto dookoła. Mógłby być większy, można wtedy zawsze więcej powiedzieć jak coś lepiej widać.

Ale jest okej, powodzenia dalej i NIGDY ALE TO NIGDY SIE NIE ZNIECHECAJ po ostrej krytyce:)

Pozdro!

Napisano

wielkie dzięki za to że spojrzeliście choć na to ;) jeśli chodzi o ostrą krytyke to umiem ją przyjmować jeśli widze że te osoby sie znają. A że tu tak jest, to te surowe oceny pomagają mi w kolejnym modelowaniu ;) zresztą siedze w pewnej branży w której bez ostrej krytyki do niczego nie dojdziesz ;) pozdrawiam