powelt Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Witam. Boję się trochę wrzucać tą kuchnie tutaj, jak widzę poziom wielu userów – no ale cóż, spróbuję. Ogólnie jest to moja pierwsza wizka z użyciem v-raya, i ogólnie pierwsza w miarę skończona. Dużo się na niej nauczyłem i wiem, że dużo jeszcze przede mną ;) A wiec, jest to projekt kuchni + jadalni wykonany na przedmiot: projektowanie komputerowe. Sam projekt wnętrza jest mój – chciałem uzyskać taki śródziemnomorski klimaty, w takim trochę nowocześniejszym stylu – czy mi się udało, sami oceńcieJ Pozdrawiam i z góry dzięki za KK J
tadzio Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Sam projekt bardzo fajny. Za ostre swiatlo zdaje mi sie, troche mdlo wyszlo, malo nasycone kolory, maly sampling niektorych materialow i swiatla, przez co szumno troszke, na gorze (2render) cegly sa plaskie. Ale modele fajne;) Jak na pierwsza wizke to ciekawie;) pozdrawiam serdecznie tadzio
skiki Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 komentowałem na digarcie :) moje uwagi znasz :)
carlosss Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 ładnie :) tylko ten disp chyba trochę nie wyszedł, a w niektórych miejscach to go chyba w ogóle nie ma na 3 się wydaje jakby z lewej strony nic nie było, ale to tam takie chyba okno duże jest :]
!Ewert Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 wykonanie słaba i do tego te przepalenia ogólnie kamienne sciany starasznie wyglądają, ale projekt i pierwszy render mi sie podobaja:)
Gość Raffaello Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 pierwszy render okej, może trochę za duży bump dałeś na czerwonych ściankach
SimonM Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Wywal te cegły, zmniejsz bumpa na podłodze, zmniejsz intensywność słońca i będzie super. Generalnie bardzo fajnie, mi się podoba. Pozdro
powelt Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 Dziki:) Mi osobiscie sie podobaja takie cegly - jezeli chodzi o zeczywistosc - nie potrafilem jednak znalezc odpowiedniej mapki zeby ladnie wyszlo i sam staralem sie ja ustawic:( jezeli macie jakies sugestie jak dobrze ustawic taki kamien na scianie zeby nie wygladal za plasko a po podkreceniu jak pumeks to byl bym wdzieczny:) nrazie displaysmenta tak na czuja robie bazujac na tutorialu z trawa:/
makbol Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Tekstura cegieł leży. Schody chyba nie mają tekturki albo jakiejś procedurki ? Podoba mi się mnogość detali w scenie
Rekomendowane odpowiedzi