Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Boję się trochę wrzucać tą kuchnie tutaj, jak widzę poziom wielu userów – no ale cóż, spróbuję. Ogólnie jest to moja pierwsza wizka z użyciem v-raya, i ogólnie pierwsza w miarę skończona. Dużo się na niej nauczyłem i wiem, że dużo jeszcze przede mną ;)

A wiec, jest to projekt kuchni + jadalni wykonany na przedmiot: projektowanie komputerowe. Sam projekt wnętrza jest mój – chciałem uzyskać taki śródziemnomorski klimaty, w takim trochę nowocześniejszym stylu – czy mi się udało, sami oceńcieJ Pozdrawiam i z góry dzięki za KK J

33.jpg

34.jpg

35.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sam projekt bardzo fajny.

Za ostre swiatlo zdaje mi sie, troche mdlo wyszlo, malo nasycone kolory, maly sampling niektorych materialow i swiatla, przez co szumno troszke, na gorze (2render) cegly sa plaskie.

Ale modele fajne;) Jak na pierwsza wizke to ciekawie;)

pozdrawiam serdecznie

tadzio

Napisano

ładnie :) tylko ten disp chyba trochę nie wyszedł, a w niektórych miejscach to go chyba w ogóle nie ma

na 3 się wydaje jakby z lewej strony nic nie było, ale to tam takie chyba okno duże jest :]

Napisano

wykonanie słaba i do tego te przepalenia ogólnie kamienne sciany starasznie wyglądają, ale projekt i pierwszy render mi sie podobaja:)

Napisano

pierwszy render okej, może trochę za duży bump dałeś na czerwonych ściankach

Napisano

Wywal te cegły, zmniejsz bumpa na podłodze, zmniejsz intensywność słońca i będzie super. Generalnie bardzo fajnie, mi się podoba.

Pozdro

Napisano
  • Autor

Dziki:) Mi osobiscie sie podobaja takie cegly - jezeli chodzi o zeczywistosc - nie potrafilem jednak znalezc odpowiedniej mapki zeby ladnie wyszlo i sam staralem sie ja ustawic:( jezeli macie jakies sugestie jak dobrze ustawic taki kamien na scianie zeby nie wygladal za plasko a po podkreceniu jak pumeks to byl bym wdzieczny:) nrazie displaysmenta tak na czuja robie bazujac na tutorialu z trawa:/

Napisano

Tekstura cegieł leży. Schody chyba nie mają tekturki albo jakiejś procedurki ?

Podoba mi się mnogość detali w scenie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności