Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Do ilu to zalezy od egz. ATITool sciagnij chyba najlepsze do podkrecania i odrazu sprawdza artefakty.

Napisano

Ja mam rdzen na 480 czasami 500 zalezy co robie pamiec na 700 na standardowych timingach z tym ze mam zmienione chlodzenie na pentagrama i na pamieciach pociety jakis stary radiator. Wejdz na purepc tam jest caly temat i wszystko opisane :]

Napisano

To zależy jaki masz model, jeżeli masz rdzeń 350 i nie możesz dużo podkręcać znaczy że musisz sobie napięcie zmienić o 0,1v w tedy karta będzie mogła być podkręcona o dużo więcej, tylko to zależy od twojego biosu w karcie czy można w nim uaktywnić tablice napięć czy nie... ja niestety mam Galaxy GeForce 6600 i nie mogę tam w biosie tego uaktywnić a w necie też nie znalazłem dobrego zmodyfikowanego biosu :)

Napisano

Falcom nie wierze ze nei znalazles odpowiedniego biosu przeciez masz ponoc naj krecaca sie karte z serii 6600. Biosow jest od groma i napewno cos sie znajdzie :] Ja mam asusa a bios od leadteka :] POnoc warto pokusic sie o volt moda tyle, ze trzeba miec dobra zasilke.

Napisano

uh no wiesz, znalazłem tam parę biosów z mojej karty z firmy Galaxy, niby te same (tylko że można było zmieniać tablice napięć) a gdy je wgrałem to widziałem tylko paski na monitorze i musiałem podłączać starą kartę na PCI by wgrać mój oryginalny bios :)

mógł bym pokombinować z innymi biosami innych firm ale... kupuje teraz 68GT :P

I nie chce się bawić w modowanie czy przestawianie tej karty bo właśnie jestem w trakcie jej sprzedaży :)