Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Też tu zagoszczę na chwilę, moim main sprzętem jest canon a630 więc kompaktówka - będę intensywnie nadrabiał postprodukcją. Dzisiaj rozpoczeliśmy lans basketball session (oczywiście wsady i reszta to dla nas pestka :D).

Pierwsze fotki.

lans%20sesja%20027p.jpg

lans%20sesja%20039p.jpg

lans%20sesja%20049p.jpg

lans%20sesja%20089p.jpg

lans%20sesja%20107p.jpg

lans%20sesja%20108p.jpg

lans%20sesja%20159p.jpg

lans%20sesja%20160p.jpg

lans%20sesja%20165p.jpg

lans%20sesja%20169p.jpg

lans%20sesja%20177p.jpg

lans%20sesja%20105p.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lans%20sesja%20160p.jpg

Gili gili gili

fajny paluszek

ogólnie ciekawe choć drugie przekombinowane

Napisano

drugie najlepsze :D tyloko moglbus usatwic ionny czas migawki - dluzszy - zeby powstalo warazenie ruchu :) Powodzenia w kojenych sesjach

Napisano
  • Autor
drugie najlepsze :D tyloko moglbus usatwic ionny czas migawki - dluzszy - zeby powstalo warazenie ruchu :) Powodzenia w kojenych sesjach

Oj, właśnie nie mogłem :) co kilkanaście sekund migało 'wymień baterie'.

Dzięki za pierwsze komentarze.

Napisano

Hehe.. takie sobie :) Zdjęcia same w sobie ładne, tylko artyzmu brak :D Nie, żeby mi się nie podobały :) Koszykówka - piękna gra :)

Napisano

A mi się bardzo podobają. Miałabym kilka zastrzeżeń do 2-3 zdjęć ale ogólnie bardzo fajnie wyszły :) I aparacik kolega ma taki jak ja - witam w gronie :)

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze.:)

kropa - masz jakieś fajne dodatki ? :)

Napisano

Dodatki? Do aparatu? Jeśli tak to ja tylko statyw sobie dokupiłam, narazie mam w planach zakup samochodu więc nie za bardzo mogę zainwestować w aparat,aczkolwiek żałuję :( Chętnie bym dokupiła sobie obiektyw.

A Ty??

A i powiedz mi-ile czasu masz aparat i czy nie masz z nim żadnych problemów? Bo ja mój po 4 miesiącach od kupna będę musiała chyba oddać do reklamacji, bo przy włączaniu nie odsłania mi się obiektyw :/ Muszę palcem go odsłaniać. Myślałam,że to efekt tego że jak byłam ostatnio na motocross'ie to piasek się gdzies tam dostał,ale pędzelkiem go wyczyściłam jak mogłam i nadal nic :(

Napisano
  • Autor

A Ty??

A i powiedz mi-ile czasu masz aparat i czy nie masz z nim żadnych problemów? Bo ja mój po 4 miesiącach od kupna będę musiała chyba oddać do reklamacji, bo przy włączaniu nie odsłania mi się obiektyw :/ Muszę palcem go odsłaniać. Myślałam,że to efekt tego że jak byłam ostatnio na motocross'ie to piasek się gdzies tam dostał,ale pędzelkiem go wyczyściłam jak mogłam i nadal nic :(

Aparat mam już z rok.

Osłona to chyba faktycznie wadliwa sprawa - tam jest tak delikatny mechanizm że jeśli raz się dostanie piasek to koniec. Czasami też muszę pomagać sobie palcem. Zaliczył kilka lądowań z wys. do 50cm (na trawę).

A pozatym dość wporządku :)

Napisano

Ale myślisz,że mogę do reklamacji z tego powodu oddać aparat czy mi raczej nie przyjmą?

No i czy Ty masz jakieś dodatki do swojego?

Napisano
  • Autor

Mi w serwisie powiedzieli, że zasypałem i sam uszkodziłem...ale możesz spróbować.

A dodatki? Tylko tuba z filtrem UV, Polar i jakiśtam :)

Napisano

Eeee chveti, druga fota to Franciszkanie na Kasprowicza? :D

Fontannę ciekawie ująłeś, nie jak Niemiec na wycieczce.

Ostatnie też mi się podoba, jednak w takich fotkach drażni mnie brak linii poziomych i pionowych, bo jeśli obrócisz w lewo odrobinę, to budynek będzie naturalniej w poziomie, za to słup się skrzywi. ;/

Za to pierwsza fota mi się najbardziej podoba z tego tematu. Kolory, ujęcie, temat, gdzie to robiłeś?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Zapomniałem sobie o wątku hihi.

mentaller - poszukam, niektóre zdjęcia robiłem małoformatowe bo przypadkiem przestawiłem funkcję ..ale jak znajdę to dam.

hindus - jedni fronty drudzy backi ;)

colgatte - tutaj stałem :)

bridgegb5.th.jpg