Napisano 29 Kwiecień 200717 l Witam. Też tu zagoszczę na chwilę, moim main sprzętem jest canon a630 więc kompaktówka - będę intensywnie nadrabiał postprodukcją. Dzisiaj rozpoczeliśmy lans basketball session (oczywiście wsady i reszta to dla nas pestka :D). Pierwsze fotki.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Gili gili gili fajny paluszek ogólnie ciekawe choć drugie przekombinowane
Napisano 29 Kwiecień 200717 l drugie najlepsze :D tyloko moglbus usatwic ionny czas migawki - dluzszy - zeby powstalo warazenie ruchu :) Powodzenia w kojenych sesjach
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor drugie najlepsze :D tyloko moglbus usatwic ionny czas migawki - dluzszy - zeby powstalo warazenie ruchu :) Powodzenia w kojenych sesjach Oj, właśnie nie mogłem :) co kilkanaście sekund migało 'wymień baterie'. Dzięki za pierwsze komentarze.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Hehe.. takie sobie :) Zdjęcia same w sobie ładne, tylko artyzmu brak :D Nie, żeby mi się nie podobały :) Koszykówka - piękna gra :)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l A mi się bardzo podobają. Miałabym kilka zastrzeżeń do 2-3 zdjęć ale ogólnie bardzo fajnie wyszły :) I aparacik kolega ma taki jak ja - witam w gronie :)
Napisano 1 Maj 200717 l Dodatki? Do aparatu? Jeśli tak to ja tylko statyw sobie dokupiłam, narazie mam w planach zakup samochodu więc nie za bardzo mogę zainwestować w aparat,aczkolwiek żałuję :( Chętnie bym dokupiła sobie obiektyw. A Ty?? A i powiedz mi-ile czasu masz aparat i czy nie masz z nim żadnych problemów? Bo ja mój po 4 miesiącach od kupna będę musiała chyba oddać do reklamacji, bo przy włączaniu nie odsłania mi się obiektyw :/ Muszę palcem go odsłaniać. Myślałam,że to efekt tego że jak byłam ostatnio na motocross'ie to piasek się gdzies tam dostał,ale pędzelkiem go wyczyściłam jak mogłam i nadal nic :(
Napisano 1 Maj 200717 l Autor A Ty?? A i powiedz mi-ile czasu masz aparat i czy nie masz z nim żadnych problemów? Bo ja mój po 4 miesiącach od kupna będę musiała chyba oddać do reklamacji, bo przy włączaniu nie odsłania mi się obiektyw :/ Muszę palcem go odsłaniać. Myślałam,że to efekt tego że jak byłam ostatnio na motocross'ie to piasek się gdzies tam dostał,ale pędzelkiem go wyczyściłam jak mogłam i nadal nic :( Aparat mam już z rok. Osłona to chyba faktycznie wadliwa sprawa - tam jest tak delikatny mechanizm że jeśli raz się dostanie piasek to koniec. Czasami też muszę pomagać sobie palcem. Zaliczył kilka lądowań z wys. do 50cm (na trawę). A pozatym dość wporządku :)
Napisano 1 Maj 200717 l Ale myślisz,że mogę do reklamacji z tego powodu oddać aparat czy mi raczej nie przyjmą? No i czy Ty masz jakieś dodatki do swojego?
Napisano 2 Maj 200717 l Autor Mi w serwisie powiedzieli, że zasypałem i sam uszkodziłem...ale możesz spróbować. A dodatki? Tylko tuba z filtrem UV, Polar i jakiśtam :)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Eeee chveti, druga fota to Franciszkanie na Kasprowicza? :D Fontannę ciekawie ująłeś, nie jak Niemiec na wycieczce. Ostatnie też mi się podoba, jednak w takich fotkach drażni mnie brak linii poziomych i pionowych, bo jeśli obrócisz w lewo odrobinę, to budynek będzie naturalniej w poziomie, za to słup się skrzywi. ;/ Za to pierwsza fota mi się najbardziej podoba z tego tematu. Kolory, ujęcie, temat, gdzie to robiłeś? Pozdrawiam
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Autor Dzięki za komentarze. Zapomniałem sobie o wątku hihi. mentaller - poszukam, niektóre zdjęcia robiłem małoformatowe bo przypadkiem przestawiłem funkcję ..ale jak znajdę to dam. hindus - jedni fronty drudzy backi ;) colgatte - tutaj stałem :)