chveti Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Witam. Też tu zagoszczę na chwilę, moim main sprzętem jest canon a630 więc kompaktówka - będę intensywnie nadrabiał postprodukcją. Dzisiaj rozpoczeliśmy lans basketball session (oczywiście wsady i reszta to dla nas pestka :D). Pierwsze fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 hehehe dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Gili gili gili fajny paluszek ogólnie ciekawe choć drugie przekombinowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 drugie najlepsze :D tyloko moglbus usatwic ionny czas migawki - dluzszy - zeby powstalo warazenie ruchu :) Powodzenia w kojenych sesjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 całkiem przyjemne fotki i cóż za piękna obrona:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Gili gili gili fajny paluszek hahahahahaha dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 drugie najlepsze :D tyloko moglbus usatwic ionny czas migawki - dluzszy - zeby powstalo warazenie ruchu :) Powodzenia w kojenych sesjach Oj, właśnie nie mogłem :) co kilkanaście sekund migało 'wymień baterie'. Dzięki za pierwsze komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Hehe.. takie sobie :) Zdjęcia same w sobie ładne, tylko artyzmu brak :D Nie, żeby mi się nie podobały :) Koszykówka - piękna gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 kilka dobrych kilka złych. zdjęcie z giligili chyba źle wykadrowane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 A mi się bardzo podobają. Miałabym kilka zastrzeżeń do 2-3 zdjęć ale ogólnie bardzo fajnie wyszły :) I aparacik kolega ma taki jak ja - witam w gronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2007 dzięki za komentarze.:) kropa - masz jakieś fajne dodatki ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Dodatki? Do aparatu? Jeśli tak to ja tylko statyw sobie dokupiłam, narazie mam w planach zakup samochodu więc nie za bardzo mogę zainwestować w aparat,aczkolwiek żałuję :( Chętnie bym dokupiła sobie obiektyw. A Ty?? A i powiedz mi-ile czasu masz aparat i czy nie masz z nim żadnych problemów? Bo ja mój po 4 miesiącach od kupna będę musiała chyba oddać do reklamacji, bo przy włączaniu nie odsłania mi się obiektyw :/ Muszę palcem go odsłaniać. Myślałam,że to efekt tego że jak byłam ostatnio na motocross'ie to piasek się gdzies tam dostał,ale pędzelkiem go wyczyściłam jak mogłam i nadal nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2007 Autor Share Napisano 1 Maj 2007 A Ty?? A i powiedz mi-ile czasu masz aparat i czy nie masz z nim żadnych problemów? Bo ja mój po 4 miesiącach od kupna będę musiała chyba oddać do reklamacji, bo przy włączaniu nie odsłania mi się obiektyw :/ Muszę palcem go odsłaniać. Myślałam,że to efekt tego że jak byłam ostatnio na motocross'ie to piasek się gdzies tam dostał,ale pędzelkiem go wyczyściłam jak mogłam i nadal nic :( Aparat mam już z rok. Osłona to chyba faktycznie wadliwa sprawa - tam jest tak delikatny mechanizm że jeśli raz się dostanie piasek to koniec. Czasami też muszę pomagać sobie palcem. Zaliczył kilka lądowań z wys. do 50cm (na trawę). A pozatym dość wporządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Ale myślisz,że mogę do reklamacji z tego powodu oddać aparat czy mi raczej nie przyjmą? No i czy Ty masz jakieś dodatki do swojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Mi w serwisie powiedzieli, że zasypałem i sam uszkodziłem...ale możesz spróbować. A dodatki? Tylko tuba z filtrem UV, Polar i jakiśtam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 'takie tam i takie se.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Eeee chveti, druga fota to Franciszkanie na Kasprowicza? :D Fontannę ciekawie ująłeś, nie jak Niemiec na wycieczce. Ostatnie też mi się podoba, jednak w takich fotkach drażni mnie brak linii poziomych i pionowych, bo jeśli obrócisz w lewo odrobinę, to budynek będzie naturalniej w poziomie, za to słup się skrzywi. ;/ Za to pierwsza fota mi się najbardziej podoba z tego tematu. Kolory, ujęcie, temat, gdzie to robiłeś? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 http://img524.imageshack.us/my.php?image=img0834tj1.jpg backiflip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 fontanna i te torowisko czarno białe bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Fontanna najfajniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 masz HIresa tej fontanny :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Dzięki za komentarze. Zapomniałem sobie o wątku hihi. mentaller - poszukam, niektóre zdjęcia robiłem małoformatowe bo przypadkiem przestawiłem funkcję ..ale jak znajdę to dam. hindus - jedni fronty drudzy backi ;) colgatte - tutaj stałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi