Napisano 16 Listopad 200321 l Dopiero zaczynam. Bede go robil powoli. Brak czasu. Ale mam nadzieje, ze go skoncze...
Napisano 16 Listopad 200321 l ale sie ludzie na nowa piatkę uwzieli, takie bezpluciowe auto, chyba bede musial zabrac sie za dawny niezrealizowany pomysł - BMW 507 A co do modelu to troche dziwna siatka miedzy blotnikiem a reflektorem...
Napisano 16 Listopad 200321 l hmmm..kolejne bmw...ciekawe czemu go tak szyscy robia...chyba dlatego zeby sobie wyobrazic ze taka fura stoi sobie we wlasnym garazu :) pozdr
Napisano 16 Listopad 200321 l trochę to pofałdowane narazie :| zwłaszcza ta listwa pod wlotem... no i masz małego buga na krawędzi pomiędzy miejscem na lampę a otworem, w którym będzie kratka (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :)) P.S widziałem twój wczesniejszy model koncepcyjny, więc spodziewam się po tobie wiele :) trzymaj się [piwo]
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor Dzieki, >Loozack<...> Nie wiem co z tego wyjdzie, ale bede sie staral. Mialem dosc dluga przerwe w Maxie. Dlugiee wakacje... :) Pozdrawiam...