kkk81 Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 Dopiero zaczynam. Bede go robil powoli. Brak czasu. Ale mam nadzieje, ze go skoncze...
felav Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 ale sie ludzie na nowa piatkę uwzieli, takie bezpluciowe auto, chyba bede musial zabrac sie za dawny niezrealizowany pomysł - BMW 507 A co do modelu to troche dziwna siatka miedzy blotnikiem a reflektorem...
Pablo Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 hmmm..kolejne bmw...ciekawe czemu go tak szyscy robia...chyba dlatego zeby sobie wyobrazic ze taka fura stoi sobie we wlasnym garazu :) pozdr
Loozack Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 trochę to pofałdowane narazie :| zwłaszcza ta listwa pod wlotem... no i masz małego buga na krawędzi pomiędzy miejscem na lampę a otworem, w którym będzie kratka (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :)) P.S widziałem twój wczesniejszy model koncepcyjny, więc spodziewam się po tobie wiele :) trzymaj się [piwo]
kkk81 Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 Dzieki, >Loozack<...> Nie wiem co z tego wyjdzie, ale bede sie staral. Mialem dosc dluga przerwe w Maxie. Dlugiee wakacje... :) Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi