Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ladnie ale szkoda ze podstawowe texturki...i jakos nie czuje tego ruchu:/

pozdr

Napisano

Troche niezdecydowana sylwetka nie wiadomo czy on nadludzkim wysilkiem ciągnie ten krzyż czy tylka tak sobie pozuje do zdjęcia z wakacji. Ale pomysl niezły w koncu cos innego niz pojazdy.

Ja bym dał może to słońce jakieś takie mocniejsze i głębsze cienie na samej postaci

Napisano

popieram felav\'a: za malo dynamiki w tym obrazku - nie widac tej \'walki\'

Napisano

Koles ma riga czy tak recznie ukladany?

Teraz jak sie blizej przygladam mam kilka uwag:

- Koles jest nie do konca anatomicznie poprawny i jakis taki anemiczny wogole

- Krzyz jest w niektorych miejscach kanciasty

- Mina bohatera pozostawia wiele do zyczenia troche na zatwardzenie to wygląda

A teraz co mi się podoba:

- Dobrze dobrane niebo i ogólna kolorystyka

- Tematyka i to że nie używales blueprintów ;p

Napisano

troche to pesymistycznie wyglada tak . smutno

btw. poser ?

Napisano
  • Autor

poser poser ale nie bijcie

nie mam czasu modelowac samemu (matura)

Napisano

bardzo trafione światło i kolorystyka... dobrze to wygląda. Co do samej dramaturgii postaci to już wiesz jak jest. Felav ma trochę racji, że jest potraktowana po macoszemu i sporo można by dopracować... ale skoro brak czasu i poser no to juz sie nie tłumacz :)

(szkoda, że tak okrutnie matowy, bo drewniany krzyż lepiej łapie światło od tego ludka i troche to śmiesznawo wyszło, ale sam chciałeś taki nierealny efekt no i masz)...

Cała scenka jest jak najbardziej ciekawa. Szkoda tylko, że dolna część, tam gdzie jest gleba, zajmuje aż tyle miejsca w kadrze. Mozliwe, że ta fakturka jest fajna, ale przy szerszym spojrzeniu robi sie monotonna i troche rywalizuje z kolesiem i całą kompozycją. Na przyszłość możesz lepiej wyważać takie kadry...

ogólnie bardzo w porzo.

Napisano
  • Autor

kombinowalem z kadrowaniem z mniejsza iloscia \"gleby\" i to naprawde jes najleprze ujecie

ogolnie zestawienie jasnego do ciemnego w klasycznym prostym ukladzie a \"cos dzieje sie\' na styku czyli tam gdzie najciekawiej

Napisano

Spróbuj zakomponować wszystko w kwadraciku i dodaj troszke dynamiki, ruchu, bedzie spoko... :)

POZDRAWIAM

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności