OmeN2501 Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Jak w temacie. Mam do sprzedania nowiutki pakiet Cinema 4d r10 XL Bundle - nie rejestrowany, nawet nie instalowany - pudelko otworzone jedynie w celu sprawdzenia zawartosci. Wersja angielska, nagroda w konkursie. Cena brutto tego pakietu na cinema4d.pl to ponad 2000 euro - w zwiazku z tym ze nie jestem w stanie wystawic faktury jestem gotow sprzedac sporo taniej. Oferty i zapytania prosze kierowac na PM Szczegoly na temat pakietu: http://www.maxon.net/pages/products/bundles/bundles_e.html Pozdrawiam OmeN2501
Jonasz_Real Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Sprzedawanie nagród przynosi pecha, pamiętaj o tym ;) Już raz mi sie zdarzyło. Wtedy padł mi cały dysk...:/ Ledwo odzyskałem utracone prace. Lepiej zrób backupa. ;) Pozdrawiam T.
OmeN2501 Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 O lol - tos mnie pocieszyl :D Na szczecie backupy robie notorycznie odkad dysk padl kilka lat temu. Czlowiek sie uczy na bledach ;] A Cineme az zal sprzedawac ale jak cos potrzebuje w 3d to mam dostep do firmowego 3dStudio i robie, a czasu brak by uczyc sie nowego programu od podstaw...
Rekomendowane odpowiedzi