chudy Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Witam witam. Tak jak w temacie. Wizka osiedla domów jednorodzinnych. Projekt nie jest mój. Ale za to modele wszystko moje :D Jeden domek ma w okolicach 120k poly. Modelowane jest praktycznie wszystko. No może oprócz trawy i kostki brukowej. Mój pierwszy exterior tak naprawde, Czas renderów nie przekroczył 15 minut na jeden render. Co mnie bardzo ucieszyło. Jak zawsze renderowane w Mentalu :P. Oświetlenie to mrSun+mrSky z praktycznie defaultowymi ustawieniami. Aha renderowane bez GI bo mój komputer niestety odmawiał posłuszeństwa. Niestety w paru miejscach to widać. Projekt tego osiedla jest właśnie realizowany w Żorach przy ul. Kwiatowej :D 1. 2. 3. 4. A więc komentujcie :D
!Ewert Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 widać że nie ma GI ale nie tak bardzo:) cienie jak dla mnie za ostre, kadr taki sobie i ogólnie na 4-;) Pozdrawiam
Romko Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Witam, heh a byłem wczoraj w Żorach , jakbym wiedział wczesniej pewnie bym podjechał zobaczyć jak w dobie braku budowniczych i budulca w Polsce powstaje fajne osiedle. Co do pracki - bardzo fajna. Jak na taki czas redneringu no to super brakuje mi tylko rynny, a nawet i kliku :) Pozdrawiam
Gość spokojny Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Nawet spoko :) Niebo mogło by mieć chociaż 1 chmurkę ;) Wymodelowałeś jeden budynek a potem kopiuj wklej i jest osiedle ;) A może się mylę? ;)
SimonM Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Mi się nie podoba. Jeśli ma to być komercyjna wizka, to bardzo słabo (render, materiały) Pozdro
chudy Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 nie wiem czemu ale obrazki zniknęły. no nic wstawiłem jeszcze raz. tym razem na imageshacku. pozdrawiam
chudy Napisano 6 Maj 2007 Autor Napisano 6 Maj 2007 miałem chwile czasu, więc popracowałem jeszcze nad materiałami i oświetleniem. to już definitywnie konie :P 1. 2. 3. 4.
!Ewert Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 może jest troche bardziej realistycznie ale kolory tamte mi bardziej sie podobały:)
siwy Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 przede wszystkim za ciemne niebo, jak dasz szaro-niebiesko-białe to od razu doda realizmu
Rekomendowane odpowiedzi