SzU Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Moja praca przedstawiać będzie żołnierzy, którzy znaleźli prototyp nowej broni w bazie wroga: słodkiego żółwika zdolnego do szpiegowania i w razie potrzeby zdetonowania przenoszonego ładunku wybuchowego. Treacherously little creature. During the searching an enemy base for arms, group of soldiers found a prototype of new weapon: cute, little turtle which turned out to be machine able to spy and, in case, detonate explosive charge carried inside its body. -----------DO NOMINACJI: Oddaję do nominacji dość niedokończoną pracę, gdyż gonią mnie projekty na uczelni :( -------------------------- WIP1: WIP2:
SzU Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 Ano szybki, ale monitor mi się sypie i nie wiem czy zdążę...
maronski Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 odlądnij w lustrzance, będziesz wiedział co poprawić. Pozdrówka
oskar_h Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 slodki zolwik. bede obserwowal bo sam szkic jest ciekawy. zobaczymy co bedzie dalej.
Rekomendowane odpowiedzi