floo Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Wyskakuje mi błąd podczas ładowania Exportera formatu .X dla maya w wersji 7.0.1. a mianowicie: "error:Operacja ukończona pomyślnie" Exporter niestety się nie ładuje... tutaj daje link:http://www.c-unit.com/downloads/cvxporter/ czy ktoś z was może sprawdzić czy działa... a może ktoś wie z czego to wynika błąd???
piotrek Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Kopiujesz do odpowiednich folderów odpowiednią wersję? U mnie wszystko działa, ale mam Maya8.5. Nie wiem, jak jest z 7.0.1.
floo Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 u mnie sytuacja wygląda tak że gdy kilkam na ten exporter nie zaznacza się i pojawia się komunikat, że błąd... Druga sprawa to może przeszkadzać zainstalowany Bonus tools?? dzięki!
piotrek Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Taki błąd pojawił mi się kiedyś (przy innym plugine) gdy próbowałam załadować wersję pluga skompilowaną pod inną wersję Maya. Możliwe, że ten eksporter nie działa z posiadaną przez ciebie wersją. Wątpię, by był to konflikt z np. BonusToolsem.
Rekomendowane odpowiedzi