jurekk Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Witam. Mieszkanko w bloku i nicałe 2,0 mb do zagospodarowania na kuchnie. 3dMax, V-ray.
Beatou Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 troche ziarno pod tym okapem zwłaszcza.. i kiepskie materiały zwłaszcza blatu i kafli. pod okapem mniejsze kafle lepiej by wyglądały ale to moje zdanie ;) pozdro ;]
Touch Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 No nie wiem Beatou, ale jak dla mnie, to wizka niczego sobie, jest nieźle jurekk, naprawdę;) IES'y dużo tutaj dały. Poprawiłbym kafle na podłodze (za szerokie fugi, same kafle jako całość zbyt płaskie), za to kafelki przy zlewie moim zdaniem dużo tutaj wnoszą, tak samą fakturą, jak i kolorem;) A swoją drogą, to kto takie mieszkania sprzedaje? 0_o Pozdr!
Gość ant-3d Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Mi sie chromy nie podobaja, na 1 renderze jakies dziwne odbicia na krawedziach kafelek, tam pod okapem, sie pojawily od IESa. Troche drazliwa faktura blatu ale to moze moje subiektywne odczucie. Na 3 renderze ten IES nad drzwiami to tak troche z nikad :) To na noze (nie mam pojecia jak te rzeczy sie nazywaja :) ) troche nie przekonuje. Reszta podoba mi sie :) Peace!
tadzio Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 IESy ladne, ale to nie problem zrobic takie, tylko materialy kiepskie. pozdr
!Ewert Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 dziwny ten blat, taki miał bys czy coś Ci nie pykło? podłoga nie teges i ziarno:) a tak to pozytywnie:)
jurekk Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 Z blatem nie pykło, wyszedł za zółty, natomiast faktura taka jak na wizce. Ziarno też mnie denerwuje ale nie miałem już siły zmieniać ustawień i renderować jeszcze raz - dwie pierwsze sceny robiły się ponad 4h każda. Dzięki za wszystkie uwagi.
Temporal Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 Pozytywnie ale ten IES z nikąd to tak nie bardzo, popraw to i będzie super.
Yaro16 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Textura blatu mogla być lepsza,troche ziarno w niektórych miejscach zaduże. Podoba mi sie model dzwi, i iesy tez fajne. Pozdro
jurekk Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 Tutaj link http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=86&unfold=exclusive do tutka (Evermotion) z którego wziąłem IES'a.
Rekomendowane odpowiedzi