Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 30 Październik 2002 Napisano 30 Październik 2002 :D no ale jest cenzura :D
saygon Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 jak ja nie lubie dyskusji na temat czy low poly to low poly. ludziska nie robie tak bo dojdzie do sytuacja jaka czasami panuje na forum.3d9 liścia dyskusyjnej) a jestona nie miła.
KLICEK Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 witam!! Saygon zebys wiedzial ze ja tez tegonie lubie ale niekiedy tak wychodzi :-)
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 no wlasnie ja tesh nie lubie sie z kims wadzic ...ale faktycznie tak wyszlo
saygon Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 tak wychodzi, ale trzeba unikaŠ bezsensowych k│ˇtni( bezsensownych a nie k│ˇtni) a tak na marginiesie to mam pro╝bŕ do gothama czy mˇg│by podac jaki namiar na siebie bo czasami miewam jakiŕ w▒tpiwoÂci ktore chcia│bym z nim przedyskutiowaŠ a przez maila nie lubuie najlepiej przez bb czy icq.thx
Gotham Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 Teraz zak│adam sobie nowe gg, a potem dodam je do swojego profilu.
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 9 Listopad 2002 Napisano 9 Listopad 2002 no wlasnie dobrze by bylo zeby moderatorzy mieli tez ze soba ciagly kontakt....
Rekomendowane odpowiedzi