makbol Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 Dłubie sobie już jakiś czas jadalnie. Początkowo miała być minimalistyczna i nowoczesna, no ale wyszło jak wyszło :). Jest to moja pierwsza wizka tak na poważnie. Poprzednia (jadalnia, też :P) odpłynęła wraz z format c:\ Render na teraz bez aa i na niskich ustawieniach. Pomoc i propozycje mile widziane ;) Todo: - ramka ze zdjęciem - gazeta na stole (?) - ramy okna (?) - dingsy na bambusach - inne szczegóły
Yaro16 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Kwiatek fajny;d,dodaj detali,sztućce,talerze ,popraw materiał zasłon i wyrenderuj z aa i w większej roz. bo mnie oczy bolą jak to widze:d. POZDrO
Gavreel Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Piekny kwiatek :) Gotowiec czy sam robiles? Ta taca na srodku stolu za bardzo przykuwa uwage (przynajmniej moja). Przydalo by sie aa ;)
gregorjan Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Ciekawie się prezentuje. p.s.Czy ta tacka nie jest za duża?
Gość George82 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Daj jak mozesz przepis na kwiatka, fajny bardzo....
Rekomendowane odpowiedzi